GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Λαγκαδά -Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Στέγης Αγάπης και Φιλοξενίας στο Σοχό

Από το Γραφείο Τύπου Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοχού προεξάρχοντος του... Σεβασμιότατου Μητροπολίτη...

Από το Γραφείο Τύπου
Την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοχού προεξάρχοντος του... Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννου, παρακολούθησε το πρωί της Κυριακής 22/12 ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης.

Με το πέρας της Λειτουργίας ακολούθησαν τα εγκαίνια ενός νέου χώρου φιλοξενίας και προσφοράς προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες της περιοχής μας, ο οποίος και δημιουργήθηκε στην πόλη του Σοχού χάρη στην εθελοντική εργασία των κατοίκων του και υπό την επίβλεψη του Ιερατικού Προϊστάμενου της ενορίας π. Χρυσάφη Τσολάκη. Η “Στέγη Αγάπης και Φιλοξενίας”, όπως ονομάστηκε ο νέος χώρος, πρόκειται να στεγάσει το συσσίτιο όλης της περιοχής, ενώ παράλληλα θα προσφέρει χώρο φιλοξενίας σε όσους από τους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεοφάνης Παπάς, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λαγκαδά κ. Ζαχαρίας Ζαχαρέγκας, ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Μισχόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Σοχού κ. Αθανάσιος Λέτσιος, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής και πλήθος πιστών.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση