GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλάση ο Στοχ

Με την σημερινή προπόνηση (14/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Σ...

Με την σημερινή προπόνηση (14/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία ο «Δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη την Καλλονή (15/12).

Ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας, Χούμπ Στέφενς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίροσλαβ Στοχ, του οποίου τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα με αποτέλεσμα να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

Στον αντίποδα με την αποστολή θα ταξιδέψουν οι Αθανασιάδης και Τζαβέλλας αφού ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα, το οποίο αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Στέφενς: Γλύκος, Γιακουμής, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση