GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μόνο καλά λόγια για τον Ολυμπιακό»

Ο Πανελευσινιακός γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική, γεγονός αναμενόμενο σύμφωνα με την διαφορά δυναμικότητας...


Ο Πανελευσινιακός γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική, γεγονός αναμενόμενο σύμφωνα με την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, και ο προπονητής της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργος Σκαραφίγκας, έχει μόνο καλά να πει για τους Πρωταθλητές Ευρώπης και τον προπονητή τους.
«Επειδή στους προπονητές και στις ομάδες δεν υπάρχουν δικαιολογίες για οτιδήποτε γίνει, θέλω να σταθώ σε ό,τι έχει να κάνει με τους δικούς μου παίκτες και να πω πολλά συγχαρητήρια για το μυαλό και την προσπάθεια τους στο τρίτο δεκάλεπτο και ό,τι παρουσίασαν και βοήθησαν τον Ολυμπιακό να κάνει μια καλή προπόνηση. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι, για τον Ολυμπιακό μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε, για τον κόουτς τον ίδιο και παραπάνω. Έχει εντυπωσιάσει αυτή τη στιγμή», είπε ο κόουτς του Πανελευσινιακού και συνέχισε:
«Εγώ δεν θα σταθώ στο παιχνίδι, θα γίνω λίγο κόλακας του κόουτς γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Η ομάδα αυτή πουλάει το προϊόν αυτό απίστευτα και μπορεί και συνδυάζει εκπληκτικό θέαμα και αποτελέσματα και το κυριότερο από τη μεριά του προπονητή είναι πως η ομάδα του έχει υγεία μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες έχουν διακριτούς ρόλους που αυτό είναι πολύ δύσκολο σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με τόσους καλούς παίκτες. Εύχομαι στον Ολυμπιακό και τον κόουτς να κατακτήσουν ό,τι έχουν βάλει στόχο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση