GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτσε… ξανά στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα κάτσει σχεδόν καθόλου. Κάτσε όμως θα έχει οριστικά μαζί του ο ΠΑΟΚ, επανερχόμενος στην Αθήνα για ...

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα κάτσει σχεδόν καθόλου. Κάτσε όμως θα έχει οριστικά μαζί του ο ΠΑΟΚ, επανερχόμενος στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Αλβανός μέσος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς μετά την προπόνηση της Δευτέρας (η οποία περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν με την Καλλονή πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης για τους υπόλοιπους).

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν έγινε φυσικά με τους Λόρενς, Νίνη και Στοχ (που ακολούθησαν τα ατομικά προγράμματα αποθεραπείας τους), αλλά ούτε με τους Νέτσιντ και Πόζογλου που «κόπηκαν» απ’ τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Όσο για τον Πάμπλο Γκαρσία, πήρε άδεια λίγων ημερών και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Αναλυτική η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει αύριο για την Αθήνα αποτελείται από τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Κατσικά, Σκόνδρα, Κάτσε, Τζιόλη, Λάζαρ, Γεωργιάδη, Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ, ΖΩΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ. ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΑΚΕ, ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΟΠΛΗΓΜΕΝΟΙ, ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΚΟΧΡΟΝΟ ΝΑΧΕΙ !

    Τρανό παράδειγμα της ρήσης "κάνε την κρίση ευκαιρία" ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με την δήλωση "πόθεν έσχες" του, ο κ. Παπανδρέου αύξησε τις καταθέσεις του κατά 180.000 ευρώ!
    Οι διαλέξεις σε όλο τον κόσμο αυγάτισαν τον λογαριασμό καταθέσεων του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

    Οι καταθέσεις της οικογένειας εμφανίζονται να έχουν αυξηθεί κατά 180.000 ευρώ.

    Πιο αναλυτικά:
    Από 319.425 ευρώ το 2010 έφτασαν τις 500.340 ευρώ το 2011.

    Το εισόδημα που δήλωσε από την βουλευτική αποζημίωση είναι 102.038,81 ευρώ και από άλλες πηγές 718,78 ευρώ.
    Η σύζυγός του δήλωσε εισόδημα 4.578,94 ευρώ.

    Η οικογένεια απέκτησε μέσω κληρονομιάς που πήρε η Αντα Παπανδρέου, ένα σπίτι 200 τ.μ. στην Ανω Χώρα Ναυπακτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση