GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δε φοβάμαι μήπως απολυθώ»

Το ενδεχόμενο απόλυσης του Γερμανού τεχνικού εξετάστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε, το πιθανότερο όμως είναι ότι ...

Το ενδεχόμενο απόλυσης του Γερμανού τεχνικού εξετάστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε, το πιθανότερο όμως είναι ότι ο Γενς Κέλερ θα παραμείνει στη θέση του, καθώς στην ομάδα δεν θα ήθελαν να τον αντικαταστήσουν μόλις ένα χρόνο από την απόλυση του Χουμπ Στέφενς.

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν ανησυχεί για τη θέση του. «Νομίζω ότι αυτό είναι μια φυσιολογική κατάσταση, είμαι στην ομάδα εδώ και ένα χρόνο και φυσικά πρέπει να αναλύσουμε τα πάντα, τι ήταν καλό, τι ήταν κακό, πού η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και ούτω καθεξής», τόνισε.

Αναφερόμενος στα όσα συζητήθηκαν από το συμβούλιο της ομάδας, είπε: «Προσωπικά πιστεύω ότι είχα θετική συμβολή , αλλά έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Περίμενα με ανυπομονησία αυτή τη συνάντηση και αναμένω με ηρεμία τις αποφάσεις».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση