GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανταλλακτική οικονομία στο Αγρίνιο

Τη δημιουργία ανταλλακτηρίου προϊόντων

Τη δημιουργία ανταλλακτηρίου προϊόντων υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου, όπου με πρωτοβουλία του, έμποροι και επιχειρηματίες της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσφέρουν προϊόντα που δεν χρειάζονται.

Τα προϊόντα αυτά θα διατίθενται στο ανταλλακτήριο που θα λειτουργεί από σήμερα και για τρεις ημέρες στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ, από τις 10 το πρωί έως το μεσημέρι. Στο σημείο, θα μπορεί να απευθυνθεί και να ανταλλάξει όποιος επιθυμεί τα δικά του προϊόντα. Τα προϊόντα που θα περισσέψουν θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Με αφορμή την πρωτοβουλία, η αντιδήμαρχος Μαργαρίτα Σερπάνου, αρμόδια για θέματα κοινωνικής-πολιτικής πρόνοιας, δήλωσε: «Το δυσεύρετο σήμερα ευρώ είναι το μεγάλο αγκάθι στις συναλλαγές των πολιτών. Δυστυχώς, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας δυσκολεύονται στο να αποκτήσουν βασικά προϊόντα και σκεφτήκαμε έτσι να δώσουμε και αυτήν την εναλλακτική διέξοδο».

Γ.Σ.
athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση