GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Η ώρα της δικαιοσύνης για τη «μαύρη χήρα»...

Η ώρα της δικαιοσύνης έφθασε για την επονομαζόμενη «μαύρη χήρα», που κατηγορείται για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία από τ...


Η ώρα της δικαιοσύνης έφθασε για την επονομαζόμενη «μαύρη χήρα», που κατηγορείται για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία από την Ζάκυνθο Τάσου Τσαγκαρόπουλου, τον οποίο στην συνέχεια «τσιμέντωσε» κάτω από την...

μπανιέρα πολυτελούς μεζονέτας στο Διακοπτό.

Χθες το πρωί ξεκίνησε κανονικά η εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας και το Δικαστήριο διέκοψε μετά το πέρας του ωραρίου και θα συνεχίσει εκ νέου την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014.

Κατέθεσε και η μητέρα του θύματος

Στο εδώλιο κάθισε ψύχραιμη, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, η 52χρονη Ε.Ζ. από την Αλβανία, που κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα, το οποίο σύμφωνα με το κατηγορητήριο διέπραξε στις 24 Μαΐου 2009, έχοντας ως συνεργό τον σύντροφό της Α.Π. , ο οποίος λίγους μήνες μετά απεβίωσε στο Νοσοκομείο, αλλά και έναν ομοεθνή της από την Αλβανία, τον Ν.Κ., ο οποίος κατηγορείται για συνδρομή στην συγκεκριμένη πράξη και δικάζεται μαζί της στο ΜΟΔ Αμαλιάδας, με την διαφορά ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει προφυλακιστεί αλλά του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε με τις καταθέσεις μαρτύρων, και ήδη κατέθεσαν οι τρεις πρώτοι από τους δεκαέξι συνολικά, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του θύματος. Αν και ξεκίνησε να καταθέτει και ο τέταρτος μάρτυρας, λόγω ωραρίου το Δικαστήριο διέκοψε και ο μάρτυρας θα συνεχίσει την κατάθεσή του στις 17 Ιανουαρίου.

Σοκ στο Πανελλήνιο

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση με την 52χρονη είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε η πράξη της τον Ιούνιο του 2010.

Ο καταγόμενος από τη Ζάκυνθο επιχειρηματίας, αγνοείτο ήδη τότε πάνω από ένα χρόνο, όταν εντοπίστηκαν τα υπολείμματά του. Η 52χρονη απέδωσε τότε το φόνο στον 65χρονο σύντροφό της, ο οποίος, ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η μακάβρια αυτή υπόθεση, ήταν ήδη νεκρός, έχοντας αποβιώσει σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, πάσχοντας από καρκίνο.

Κλειδί για την αποκάλυψη ήταν μια ανώνυμη επιστολή, που τον Ιούνιο του 2010 έφτασε στα χέρια της δικηγόρου του άτυχου 42χρονου. Ο συντάκτης υποδείκνυε το σημείο όπου ήταν θαμμένος ο άτυχος άνδρας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 52χρονη έριξε αρχικά ηρεμιστικό στην πορτοκαλάδα του θύματος και στην συνέχεια ο σύντροφός της τον χτύπησε τρεις ή τέσσερις φορές με σφυρί στο κεφάλι και αμέσως μετά η 52χρονη τον μαχαίρωσε κατ’ επανάληψη στο λαιμό. Η 52χρονη και ο σύντροφός της, με την βοήθεια του συγκατηγορούμενού της από την Αλβανία, έθαψαν στην συνέχεια τον άτυχο 42χρονο κάτω από την μπανιέρα, την οποία και έχτισαν για να μην αφήσουν ίχνη.

Σε βάρος της 52χρονης, που αποκαλείται και «γυναίκα- αράχνη», εκκρεμούν περισσότερες από 13 καταδικαστικές αποφάσεις, για απάτες σε Κρήτη, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο.

Η Ε.Ζ. ήδη είναι κρατούμενη των Γυναικείων Φυλακών Θηβών, μετά από καταδίκη της σε οχτώ χρόνια κάθειρξη, για ληστεία, στην Πάτρα.

Πριν την υπόθεση με τον 42χρονο από την Ζάκυνθο είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ενώ ήταν ήδη έγκυος, τον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της στην Αλβανία όπου έμενε και την έπιασαν ενώ τον έκαιγε. Είχε φυλακιστεί στην Αλβανία και για διακεκριμένες κλοπές και απάτες.

patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση