GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα διώξεις την ένταση της ημέρας

Μία εύκολη, γρήγορη και απλή άσκηση χαλάρωσης Την ένταση από μία δύσκολη μέρα την αισθανόμαστε συνήθως στο ύψος των ώμων, γι' αυτό ...

Μία εύκολη, γρήγορη και απλή άσκηση χαλάρωσης

Την ένταση από μία δύσκολη μέρα την αισθανόμαστε συνήθως στο ύψος των ώμων, γι' αυτό και όταν αγχωνόμαστε ή πιεζόμαστε νιώθουμε πόνο και πίασιμο σ' αυτό το σημείο του σώματος. Ο πιο εύκολος τρόπος για να χαλαρώσεις και να απελευθερώσεις το σώμα σου από την πίεση της ημέρας είναι να κάνεις μία εύκολη άσκηση, που απαιτεί να στριφογυρίσεις τους ώμους σου μπρος και πίσω για πέντες φορές.

Πώς να το πετύχεις

Στάσου όρθια και χαλάρωσε τους ώμους σου, παίρνοντας μία βαθιά ανάσα. Εισέπνευσε τεντώνοντας αργά τους ώμους σου προς τα πίσω και στη συνέχεια ανασήκωσέ τους προς τα αυτιά σου. Μείνε σε αυτήν τη στάση για 5 δευτερόλεπτα και αναπνέοντας ήρεμα. Με αργές και απαλές κινήσεις «κύλησε» τους ώμους σου προς τα πίσω και άφησέ τους να χαλαρώσουν στην κανονική τους θέση. Επανέλαβε το ίδιο για πέντες φορές και προς τις δύο κατευθύνσεις, μπροστά και πίσω.



Γιατί είναι σημαντική αυτή η άσκηση

Αν η δουλειά σου απαιτεί να κάθεσαι πολλές ώρες σε ένα γραφείο ή βρίσκεσαι μπροστά σε έναν υπολογιστή, η άσκηση αυτή είναι σημαντική γιατί απελευθερώνει την ένταση των μυών στο λαιμό, την πλάτη, το λαιμό και τους ώμους. Έτσι, προλαμβάνεις την καταπόνηση των μυών και τη δυσκαμψία. Μάλιστα, κάνοντας την άσκηση σε καθημερινή βάση μπορείς να βελτιώσεις την στασή του σώματος και την ισορροπία σου.

Γιατί δεν το δοκιμάζεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση