GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάολα: Μου αρέσουν ο Ταμήλος και ο Τζαμτζής. Ο Μίλτος δεν είναι ο τύπος μου!

Η τραγουδίστρια Πάολα για χάρη της οποίας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μίλησε για όλα... "Υπάρχω στο χώρ...

Η τραγουδίστρια Πάολα για χάρη της οποίας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μίλησε για όλα...
"Υπάρχω στο χώρο χρόνια. Δεν ήρθα χτες.
Η επιτυχία δεν έρχεται απευθείας εκτός από τα παραδείγματα ορισμένων που μια ολόκληρη βιομηχανία στήνεται πίσω τους. Τους φουσκώνουν και έπειτα από μόνοι τους ξεφουσκώνουν. Δεν επιθυμούσα ποτέ να ασχοληθεί κάποιος μαζί μου με αυτόν τον τρόπο. Να με στήσουν και έπειτα να με αφήσουν στο έλεος του θεού. Δεν το επέλεξα για αυτό δε φοβάμαι τίποτα”.
Όσο για τον ορισμό “σκυλάδικο” και “σκυλάδες” η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν τον δέχεται. “Ποιοι άκουσαν τραγουδιστές να γαβγίζουν; Εκτός αν θεωρούν το βαρύ λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο...
Στο θέμα των πλαστικών επεμβάσεων, η Πάολα αποκάλυψε πως έχει κάνει στο στήθος και σε κανένα άλλο σημείο του σώματός της. “Δεν μπορώ να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα ήταν στο στήθος μου. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δεν επιθυμεί, δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη γη ανάποδα να γυρίσουν δε θα βρουν γιατρό να πει: ‘Εγώ της έκανα πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια’. Αν εννοούν ότι βάφω παραπάνω τα χείλη μου, επειδή έχω κάνει τατουάζ, τόσα ξέρουν τόσα λένε”, τόνισε.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Πάολα διέψευσε όσους ισχυρίζονται πως πάσχει από νευρική ανορεξία. “Η οποία είναι ασθένεια. Πολλές κοπέλες έφτασαν ακόμα και στο μοιραίο εξαιτίας αυτής της αρρώστιας. Δεν είναι καλό να τη χρεώνουμε σε οποιονδήποτε είναι λεπτός. Για ποιον λόγο λέμε έναν αδύνατο άνθρωπο άρρωστο και όχι έναν χοντρό, που μπορεί να έχει τριγλυκερίδια, χοληστερίνη ή οτιδήποτε άλλο; Εγώ από μωρό τρώω πολύ λίγο και συνεχίζω. Έτσι είμαι μαθημένη, έτσι ζω. Είμαι υπερκινητική. Δε θα φάω και θα καθίσω στον καναπέ μου. Είμαι πολύ καλά και δυνατή τόσο όσο δεν φαντάζεστε. Έτρωγα σαν πουλί από μωρό… Τώρα τρώω λίγο παραπάνω”, απάντησε. “Για ποιον λόγο λέμε έναν αδύνατο άνθρωπο άρρωστο και όχι έναν χοντρό, που μπορεί να έχει τριγλυκερίδια, χοληστερίνη ή οτιδήποτε άλλο;”
Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι έχει ανέβει στην πίστα ζαλισμένη από το ποτό. “Φυσικά. Γιατί, αυτοί που είναι από κάτω είναι καλά; Είναι φυσιολογικό. Πέντε έξι φορές να κάνεις ‘γεια μας’ με τους φίλους σου στο καμαρίνι είσαι ζαλισμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγω και θα εκτεθώ”.
Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί φλερτ από άτομα του ίδιου φύλου. “Με φλερτάρουν γυναίκες. Κολακεύομαι. Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι straight δεν με ενδιαφέρει. Αλλά από εκεί και πέρα δεν με ενοχλεί“.
Για τον Μιλτιάδη και τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί απάντησε
-Δεν τον πήρα καν χαμπάρι, ότι ήρθε στο μαγαζί. Δεν είναι ο τύπος μου. Εγώ προτιμώ πιο macho άνδρες σαν τον Ταμήλο και τον Τζαμτζή.

1 σχόλιο

  1. Ο ρόλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ( Καμμένος- Δημαράς- Μαριάς ) στη πολιτική σταθερότητα στη χώρα, τώρα που ο Σύριζα έχει καθαρό προβάδισμα άνω των 5 μονάδων από την καταρρέουσα ΝΔ, είναι πολύ σημαντική. Η δημιουργία ενός ευρύτερου συμμαχικού δημοκρατικού πατριωτικού μετώπου ( με τη συμμετοχή ακόμα και όσων αποστασιοποιήθηκαν από τους ΑΝΕΛ ) θα αποτελέσει ένα ισχυρό παράγοντα σταθερότητας που θα οδηγήσει σε μια ισχυρή συγκυβέρνηση Σύριζα με τους ΑΝΕΛ, με στόχο την ανόρθωση της οικονομίας, αλλά ταυτοχρόνως η παρουσία των ΑΝΕΛ θα διασφαλίσει ευρύτερη αποδοχή της κυβέρνησης σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ θα μπουν κόκκινες γραμμές που θα ησυχάσουν όσους ανησυχούν για τη πορεία των εθνικών και θρησκευτικών θεμάτων. Μία ευρύτερη δημοκρατική πατριωτική συμμαχία με τους ΑΝΕΛ θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δυναμική αλλαγή στο χώρο της οικονομίας. Η ΝΔ ως τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές ( πίσω από τη Χ.Α ) και το βενιζελοπασοκ στα όρια του 3% και η Δημαρ στο 1,5 % δεν αποτελούν πλέον παράγοντα σταθερότητας, ενώ ελάχιστοι από τους σημερινούς βουλευτές τους θα είναι στη νέα Βουλή και ευρωβουλή. Αναμένεται επίσης μεγάλη συντριβή τους στους δήμους και στις περιφέρειες. Όσο υπάρχει Στουρνάρας και αβάσταχτη φορομπηχτική πολιτική, τόσο τα ποσοστά των Σύριζα, Χρ.Α και ΑΝΕΛ θα είναι στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση