GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθιώτιδα: Ρουφούσαν καύσιμα από απορριμματοφόρο του δήμου

Να εξασφαλίσουν δωρεάν καύσιμα για το αυτοκίνητό τους προσπαθούσαν δυο νεαροί στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας...


Να εξασφαλίσουν δωρεάν καύσιμα για το αυτοκίνητό τους προσπαθούσαν δυο νεαροί στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, αλλά τελικά κατάφεραν να μείνουν χωρίς όχημα αφού κατασχέθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν αδειάσει το ρεζερβουάρ δημοτικού οχήματος!
Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν περιπολίες στην περιοχή, εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 17 χρόνων και το ακινητοποίησαν για έλεγχο. Μόλις άνοιξαν το χώρο των αποσκευών του οχήματος, βρήκαν μέσα τρία δοχεία που περιείχαν συνολικά περίπου 60 λίτρα πετρελαίου κίνησης, την κατοχή των οποίων οι επιβάτες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Έτσι, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Καμένων Βούρλων για την προανάκριση, κατά τη διάρκεια της οποία έφτασε καταγγελία από το Δήμο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου ότι κάποιοι είχαν αντλήσει τα καύσιμα από ένα σταθμευμένο απορριμματοφόρο!
Οι νεαροί αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι αυτοί ήταν οι δράστες της κλοπής κι έτσι το αυτοκίνητο του 26χρονου κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, ενώ ο ίδιος και ο ανήλικος συνεργός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση