GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέμπτη εβδομάδα κινητοποιήσεων στην ΒΙΣ

Στην πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα εισέρχονται οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στη χαρτοβιομηχανία ΒΙΣ, ενάντια στην μονομερή και ...παρ...

Στην πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα εισέρχονται οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στη χαρτοβιομηχανία ΒΙΣ, ενάντια στην μονομερή και ...παράνομη απόφαση της Εταιρίας να τους κόψει το επίδομα γάμου (10%).

Συγκεκριμένα, η συγκληθείσα χθες Γενική Συνέλευση των εργαζομένων και μετά από μυστική ψηφοφορία, αποφάσισε τη συνέχιση των τρίωρων στάσεων μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου (από 11.00 – 14.00 για την πρωινή βάρδια, 19.00 – 22.00 για την απογευματινή και 13.00 – 16.00 για τους εργαζόμενους που έχουν άλλο ωράριο).

Επίσης, η Συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. του Σωματείου και για κλιμάκωση, αν χρειασθεί, των κινητοποιήσεων, με την μετατροπή τους σε 24ωρες απεργίες.

Το Σωματείο Εργαζομένων, επισημαίνοντας την σοβαρότητα της κατάστασης, που, με αποκλειστική ευθύνη της Εταιρίας, έχει διαταράξει το ομαλό κλίμα μέσα στο εργοστάσιο, απευθύνει ύστατη έκκληση προς τη Διοίκηση της ΒΙΣ να πάψει να συμπεριφέρεται αυταρχικά και να ανακαλέσει αμέσως την απόφαση.

Σε διαφορετική περίπτωση, το Σωματείο προειδοποιεί ότι ο αγώνας των εργαζόμενων θα συνεχισθεί έως ότου καμφθεί η αδιαλλαξία.

magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση