GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό για τον δήμο της Αθήνας...

Ερρικος Μπαρτζινοπουλος Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό. ------------------------------------------- Αξιότιμε κ. Πρόεδρε Δεν γνωρί...

Ερρικος Μπαρτζινοπουλος
Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό.
-------------------------------------------

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Δεν γνωρίζω αν περιήλθε σε γνώση σας η χθεσινή φιλική υπόδειξη μου ν΄αποφύγετε τις συζητούμενες στο χώρο σας υποψηφιότητες για το δήμο της Αθήνας και να στηρίξετε την επανεκλογή του εν ενεργείο δημάρχου. Ούτως ή άλλως, όμως, έκρινα ότι μία πληρέστερη υποστήριξη της πρότασης μου ίσως αποδειχθεί ικανή να σας πείσει έτσι ώστε εσείς ν΄ αποφύγετε ένα πιθανό εκλογικό στραπάτσο και η Αθήνα ν΄ αποφύγει το ενδεχόμενο μιας ακόμη καταστροφικής δημαρχιακής εμπιερίας όπως οι προηγηθείσες - και επί μία 20ετία - της σημερινής.
Θα συμφωνήσετε, υποθέτω, κ. Πρόεδρε, ότι είστε εξαιρετικά τυχερός άνθρωπος. Ανήκετε στις περιπτώσεις εκείνων που κέρδισαν τον πρώτο αριθμό του λαχείου χωρίς να έχουν αγοράσει λαχείο. Γίνατε πρωθυπουργός συρρικνώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη τραγικά συρρικνωμένο ποσοστό της παράταξης σας. Διασωθήκατε πολιτικά χάρη στην ανοησία του τότε πρωθυπουργού να μην εκβιάσει την υπερψήφιση του Μνημονίου και από το κόμμα σας, υποδυθήκατε τον αντιμνημονιακό επί διετία αλλά ήδη εφαρμόζετε με εντυπωσιακή συνέπεια όσα μετά βδελυγμίας απορρίπτατε. Φυσικά δεν επιχειρήσατε - μια και δεν είστε κορόιδο - να *δοκιμάσετε* κάποιο από τα μαγικά τρικ που επανειλημμένα είχατε ανακοινώσει στο *Ζάππειο* και τα οποία,. υποθέτω, αποδεικνύουν ότι οι σύμβουλοι και οι συνεργάτες σας δεν είναι για σοβαρή και δύσκολη δουλειά.
Αν ακόμη δεν καταλάβατε γιατί σας υποδεικνύω τον Καμίνη, θα σας το κάνω ακόμη πιο λιανά. Το πρόγραμμα που εφαρμόζετε για να βγει η χώρα από την κρίση το χρωστάτε στα *κορόιδα* - τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο. Τον άνθρωπο που διαχειρίζεται το πρόγραμμα - τον Στουρνάρα - τοιν πήρατε με *μεταγραφή* από την ομάδα του Σημίτη. Αυτό που σας λείπει για να ολοκληρωθεί ο κύκλος είναι ένας άνθρωπος που να διοχειρίζεται τον τομέα ευθύνης του με αποτελεσματικότητα και σοβαρότητα που θα μπορούσε ν΄ αποτελέσει πρότυπο όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και για την ευρωζώνη. Κι ο άνθρωπος αυτός λέγεται Καμίνης. Αν αντί να τον στηρίξετε, επιχειρήσετε να τον καταργήσετε θα καταγραφείτε στην πολιτική ιστορία για λόγους διαφορετικούς από εκείνους στους οποίους προσβλέπετε.
Μετά τιμής
Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος
Υ.Γ. Μην μπείτε στον κόπο να ψάξετε στο κόμμα σας. Το γνωρίζετε καλά ότι δεν *παράγει* Καμίνηδες.

2 σχόλια

  1. Η πρόσφατη δικαστική «σταδιοδρομία» του Δημάρχου Κηφισιάς! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Στις 21/11/2013 το ΙΑ Τριμελές

    Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε την μήνυση που είχε κατατεθεί από το Δασαρχείο Πεντέλης εις βάρος του Δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη. Εκτός από την βαριά ποινή των 18 μηνών φυλάκιση με αναστολή το δικαστήριο του επέβαλε και πρόστιμο100.200,00 ευρώ.

    Την περασμένη Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 ο Δήμαρχός μας, Νίκος Χιωτάκης, ζήτησε αναβολή στη δίκη που είχε για το θέμα των σούπερ μάρκετ Μπαλάσκα, προκειμένου να παραστεί στη Βουλή την ίδια μέρα.

    Το κατηγορητήριο ήταν για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση με σκοπό να βλάψει την επιχείρηση και αυτό γιατί αφαίρεσε ο Δήμαρχος την άδεια του σούπερ μάρκετ ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία, με αποτέλεσμα εκτός από τα διαφυγόντα κέρδη να αναγκαστεί να πετάξει και πολλών χιλιάδων ευρώ νωπά προϊόντα.

    Η αναβολή δόθηκε με αόριστη ημερομηνία ώστε να μπορέσει να βρει το δικαστήριο ανοιχτή ημερομηνία εντός των προσεχών δύο μηνών!

    Δεν είναι όμως μόνο αυτό το δικαστήριο των ημερών για τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη.

    Αναβολή πήρε και το δικαστήριο της 12ης Δεκεμβρίου 2013 που αφορά άμεση συνέργια του Δημάρχου σχετικά με την μη προστασία αναδασωτέας περιοχής βάσει του Νόμου 998/79. Συνέχεια της ίδιας μηνυτήριας αναφοράς που είχε καταθέσει το Δασαρχείο Πεντέλης για την δικαστική υπόθεση της 21/11/2013 στο ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

    Επίσης τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 γίνεται ακόμα ένα δικαστήριο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου SOS, που αφορά παράβαση καθήκοντος του Δημάρχου όσον αφορά στις κατεδαφίσεις των κεραιών.

    Το πρόγραμμα του Δημάρχου έχει συνέχεια και το νέο έτος! Στις 07/01/2014 με την δίκη στο ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από την μηνυτήρια αναφορά της κ. Ζώη Κατσιάνη κατά του Δημάρχου σχετικά με περιβαλλοντολογικές παραβάσεις στην Κηφισιά.

    Ακολουθεί στις 13/03/2014 η μητέρα όλων των δικών μετά από 10 χρόνια για το γνωστό θέμα του κ. Χαράλαμπου Μαυρομμάτη στο 6ον Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών!

    Αναβολή στην αναβολή ω αναβολή......η τέρμα στην αναβολή!! Οψόμεθα!!

    Υ.Γ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις επικρατεί μεγάλος προβληματισμός στη ΝΔ, καθώς οι Δημοτικές Εκλογές είναι πολύ κοντά και με τα νέα δεδομένα ο κ. Χιωτάκης θα έχει σοβαρό πρόβλημα στο Δήμο του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα πληρώσει η μεσαία αστική τάξη τη ψήφο της στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες κάνουν μαύρα Χριστούγεννα, η ανίκανη κυβέρνηση αδυνατεί να βρει τη φοροδιαφυγή και ποινικοποιεί την ατομική ιδιοκτησία που απέκτησαν οι Έλληνες με γονικές παροχές, κληρονομιά ή με ληστρικά δάνεια.

    Η ψήφος στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες ( και οι πιο οργισμένοι μπορεί να πάνε στη Χ.Α, χωρίς να συμφωνούν μαζί της ) θα είναι η σκληρή τους τιμωρία, το οριστικό πολιτικό τέλος για ΝΔ και βενιζελοπασοκ. "καταραμένα" θα είναι τα λεφτά που εισπράττετε από το αίμα του ελληνικού λαού, ως φόρους, χαράτσια και τέλη. Παίρνετε μεγάλο κρίμα στο λαιμό σας, όσοι ψηφίσετε τα νέα μέτρα. Θα έχετε κακό πολιτικό τέλος από τη ψήφο των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση