GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα για τον εντοπισμό των ακατάλληλων κοτόπουλων

Πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης με τον εντοπισμό ακατάλληλων κοτόπουλων, που εισήχθησαν από την Ολλανδία για κάλυψη αναγκών...

Πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης με τον εντοπισμό ακατάλληλων κοτόπουλων, που εισήχθησαν από την Ολλανδία για κάλυψη αναγκών της Εθνικής Φρουράς, ζήτησε ο υπουργός Άμυνας, Φώτης Φωτίου. Τα κοτόπουλα είχαν ως χώρα προέλευσης την Ολλανδία, αλλά έφεραν την τουρκική σημαία στα κιβώτια. Μιλώντας στο ΡΙΚ ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι τα κοτόπουλα δεν καταναλώθηκαν από άνδρες της εθνοφρουράς, γιατί κρίθηκαν ακατάλληλα.

Το βάρος τους, είπε, ήταν μεγαλύτερο από αυτό που προνοούσαν οι προσφορές, ενώ υπήρχε και ισλαμικό σύμβολο στη συσκευασία.
Ο Φώτης Φωτίου διευκρίνισε ότι η εταιρεία, που προμήθευσε τα ακατάλληλα κοτόπουλα είχε επιλεγεί με διαδικασίες του γενικού λογιστηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας και ήταν η πρώτη φορά που προμήθευε την Εθνική Φρουρά, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Είπε, επίσης, ότι μετά την εξέλιξη αυτή έχει σταματήσει η συνεργασία με την εταιρεία και η προμήθεια ανατέθηκε σε άλλη εταιρεία. Ο υπουργός Άμυνας τόνισε ότι προωθούνται οι διαδικασίες για να δοθεί προτεραιότητα σε κυπριακά προϊόντα.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση