GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σεξ την έστειλε στην εντατική

Ένα περίεργο ατύχημα συνέβη σε ένα ζευγάρι την πρώτη φορά που αποφάσισαν να κάνουν σεξ.... ο Gregg Casarona και η ελληνικής καταγωγής Je...

Ένα περίεργο ατύχημα συνέβη σε ένα ζευγάρι την πρώτη φορά που αποφάσισαν να κάνουν σεξ.... ο Gregg Casarona και η ελληνικής καταγωγής Jen Gerakaris είναι το ζευγάρι που η ερωτική τους περίπτυξη μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν ο 21χρονος, ο οποίος ζυγίζει 200 κιλά, έπεσε πάνω στην Jen που χτύπησε το κεφάλι της πολύ δυνατά στον τοίχο.

"Νόμιζα ότι τη σκότωσα", παραδέχτηκε ο Gregg, ο οποίος εκείνη τη στιγμή σήκωσε το κεφάλι της κοπέλας του. Εκείνη αρχικά τον ρώτησε "γιατί σταμάτησες;", όμως στη συνέχεια άρχισε να ζαλίζεται και να έχει ναυτία, και έτσι το ζευγάρι κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου διέγνωσαν ότι είχε διάσειση.

Η ιστορία τους θα γίνει επεισόδιο σε μια νέα εκπομπή που θα προβληθεί στην Αμερική με τίτλο "Το σεξ με έστειλε στην εντατική".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση