GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλυπτική φωτογραφία: Ο Ηλίας Κασιδιάρης με καλάσνικοφ

Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής», στην οποία απεικονίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κ...

Αίσθηση προκαλεί η φωτογραφία που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής», στην οποία απεικονίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, να κρατά τροποποιημένο τυφέκιο καλάσνικοφ με σφαίρες (από όπλο BCK) ικανές να πλήξουν στόχους σε μεγάλη απόσταση.
Το όπλο είναι νέας γενιάς, που δέχεται διόπτρα ακόμα και για νυχτερινή σκόπευση.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο τρόπος με τον οποίο κρατά ο βουλευτής
της ΧΑ το όπλο, μαρτυρά στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύονται τέτοια όπλα και οι απομιμήσεις
τους. Η κατοχή ενός τέτοιου όπλου εύλογα εγείρει ζήτημα για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Οκτώβριο και αναφερόμενος στον οπλισμό που βρέθηκε στην κατοχή μελών της ΧΑ, ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για «παιδικά πιστολάκια».
Ακόμη, σε βίντεο που φέρεται να έχει περιέλθει από τα χέρια της Αντιτρομοκρατικής σε αυτά των εφετών-ανακριτριών, που χειρίζονται το ποινικό σκέλος της υπόθεσης της ΧΑ, καταγράφεται ορκωμοσία νέων μελών της οργάνωσης σε γραφεία του κόμματος, στα πρότυπα των ναζιστικών οργανώσεων του Αδόλφου Χίτλερ.
Τα νέα στοιχεία, σύμφωνα με το «Έθνος», επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες για τη λειτουργία της ΧΑ ως παραστρατιωτικής οργάνωσης.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Ε και, αποδηξη οι Αντρες κρατανε και οπλα. οι (κυριες) τσαντακι dior.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση