GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρτεμις Αλεξιάδου: Η Ελληνίδα καθηγήτρια που κατακτά τη Γερμανία

Πίσω από τις προκαταλήψεις περί τεμπέληδων Ελλήνων που ζουν στη... σκιά της αναπτυγμένης Ευρώπης... υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα πο...

Πίσω από τις προκαταλήψεις περί τεμπέληδων Ελλήνων που ζουν στη... σκιά της αναπτυγμένης Ευρώπης...
υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα που δείχνει ότι ταλέντο, μέθοδος και επιστημονική επάρκεια υπάρχουν παντού και φυσικά στην Ελλάδα.
Τρανό παράδειγμα η καθηγήτρια Γλωσσολογίας, Αρτεμις Αλεξιάδου η οποία έχει κατακτήσει τη Γερμανία.
Το βραβείο εισήχθη, για πρώτη φορά, στην επιστημονική κοινότητα το 1986 και έκτοτε θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα παγκοσμίως. Κάθε νικητής (μαζί με την Αρτεμις Αλεξιάδου, έχουν προκριθεί άλλοι έξι ερευνητές), θα λάβει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ, το οποίο ουσιαστικά είναι η χρηματοδότηση της έρευνά του για τα επόμενα επτά χρόνια.

1 σχόλιο

  1. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πνεύμα της εποχής προσφέρει πολύ φθηνά εισιτήρια ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/12) όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας. Όσοι είναι μέχρι 15 ετών το εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ, ενώ οι τιμές για τους μεγάλους ξεκινούν από τα 5 και τα 10 ευρώ. Χριστούγεννα με τα παιδιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση