GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταθλητές και στη φιλανθρωπία

Οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Euro 2004 θα βρεθούν ξανά μαζί για να θυμηθούν τις παλιές μεγάλες στιγμές και να αγω...

Οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Euro 2004 θα βρεθούν ξανά μαζί για να θυμηθούν τις παλιές μεγάλες στιγμές και να αγωνιστούν σε ένα φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας, η Εθνική του 2004 θα αγωνιστεί με αντίπαλο τη Ρουμανία του Χάτζι, του Ποπέσκου, του Ντουμιτρέσκου και άλλων σπουδαίων παικτών του παρελθόντος από τις χρονιές 1994-1998. Προπονητής θα είναι ο Άνχελ Ιορντανέσκου.

Τα έσοδα από τη φιλική αναμέτρηση θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό σωματείο, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων, το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε παιδιά από το 1937. Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες. Τη διοργάνωση του φιλικού έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το οργανωτικό κομμάτι έχουν επιμεληθεί ο αρχηγός της τότε Εθνικής, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Παντελής Καφές και ο Φάνης Κατεργιαννάκης. Με χαρά και ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν όλοι οι διεθνείς εκείνης της περιόδου. Σκοπός είναι να γίνονται μία-δύο φορές το χρόνο φιλικά ανάλογου χαρακτήρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι συμβολική. Δύο ευρώ στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου και πέντε στα επίσημα. Μάλιστα, την παραμονή του φιλικού θα γίνει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας.

Στο σχετικό τρέιλερ, οι παλιοί διεθνείς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστεάς, Τραϊανός Δέλλας και Αντώνης Νικοπολίδης στέλνουν τα μηνύματά τους και κάνουν κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.


Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση