GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυτή Βραζιλιάνα κινούμενη βόμβα

Τον τρόμο στα στέκια του αγοραίου έρωτα σκορπά μια πληθωρική Βραζιλιάνα, η οποία, σύμφωνα με πρώην εραστή της, πάσχει από σοβαρά σεξουαλι...

Τον τρόμο στα στέκια του αγοραίου έρωτα σκορπά μια πληθωρική Βραζιλιάνα, η οποία, σύμφωνα με πρώην εραστή της, πάσχει από σοβαρά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Η ξανθιά καλλονή, με αδυναμία στην πλούσια και άνετη ζωή, μένει στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά της αρέσει να συχνάζει σε σημεία όπου κυκλοφορούν τα υποψήφια θύματά της, ηλικιωμένοι άντρες με «βαριά» πορτοφόλια!

Θησέως, παραλιακή, πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, αλλά και η μαρίνα του Φλοίσβου έχουν μετατραπεί σε αγαπημένα της στέκια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι την έχουν πετύχει μέσα σε κότερα και πολυτελή σκάφη ευκατάστατων αντρών.

«Συστήνεται ως Αουρις και τα γρήγορα ραντεβού της, όπως έμαθα στην πορεία της σχέσης μας, τα κάνει πίσω από τον παλιό ιππόδρομο για να είναι κοντά στο σημείο όπου θα ψαρέψει το επόμενο θύμα της. Εχει τέσσερα κινητά, ενώ στο laptop της, όπως μου υπερηφανευόταν, διαθέτει μια καυτή ατζέντα με ονόματα και τηλέφωνα πλούσιων αντρών που την καλούν για να τους κάνει παρέα» αναφέρει στην «Espresso» ο 78χρονος Σ.Κ., τα στοιχεία του οποίου για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε.

«Οταν τη γνώρισα, δεν ήξερα τι δουλειά κάνει. Αλλωστε τους πρώτους μήνες της σχέσης μας όλα κυλούσαν κανονικά. Ζει εδώ τα τελευταία τρία χρόνια και το μόνο που μου είχε πει ήταν ότι είχε μια σχέση παράλληλα με εμένα, με έναν παντρεμένο πρώην αστυνομικό που της είχε τάξει ότι θα την παντρευτεί, αλλά και την εξυπηρετούσε στις παράνομες δουλειές της, όπως αποδείχτηκε».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε την περασμένη άνοιξη στην περιοχή της Καλλιθέας. «Η αλήθεια είναι πως μόλις την είδα, εντυπωσιάστηκα. Πληθωρική, με ωραία χαρακτηριστικά, μια γυναίκα που κάθε άντρας θα πήγαινε μαζί της. Μιλήσαμε, βρεθήκαμε κάποιες στιγμές και αποφασίσαμε να κάνουμε σχέση. Ερχόταν καθημερινά σπίτι μου, ενώ ευχαριστιόμασταν την κάθε στιγμή που ήμασταν μαζί.

Στον πρώτο μεγάλο μας τσακωμό, τον περασμένο Ιούνιο, της είπα να χωρίσουμε και τότε με απείλησε. Μάλιστα με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χτυπάει, αλλά την απομάκρυνα και της είπα να τα μαζέψει και να φύγει. Το περιστατικό το κατήγγειλα μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας».

Δύο μήνες μετά η εκρηκτική Αουρις άρχισε να ενοχλεί εκ νέου τον 78χρονο, ο οποίος -όπως παραδέχεται- είχε τσιμπηθεί αρκετά μαζί της.

«Η αλήθεια είναι πως το διάστημα εκείνο είχα αρχίσει να μαθαίνω διάφορα για το παρελθόν αλλά και για τη δουλειά που έκανε. Ημουν τσιμπημένος μαζί της και δεν μπορούσα να την αποχωριστώ, ώσπου έμαθα τα πάντα και απομακρύνθηκα. “Κόλλαγε” μέχρι και στους φίλους μου, ενώ σε πολλούς την πέφτει την ώρα που κάνει ποδήλατο φορώντας μια προκλητική λευκή φόρμα!» εξηγεί ο 78χρονος Σ.Κ., ο οποίος μετά την αποκάλυψη της παράνομης ζωής της εκρηκτικής Βραζιλιάνας αποφάσισε να κάνει ιατρικές εξετάσεις.

«Πριν από λίγους μήνες οι εξετάσεις μου έδειξαν πως με είχε κολλήσει διάφορα σεξουαλικά νοσήματα, μεταξύ των οποίων και ηπατίτιδα C, όπως μου είπαν οι γιατροί. Φοβόμουν μήπως με είχε κολλήσει AIDS, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη αυτό. Πήγα στο Τμήμα Ηθών και τους ενημέρωσα, ώστε όσοι έχουν πάει ερωτικά μαζί της να εξεταστούν, αλλά και να προλάβω τα επόμενα θύματά της. Εκανα καταγγελία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Τη βλέπουν οι φίλοι μου στην Καλλιθέα και μου τα λένε... Δεν ξέρω αν την καλύπτει αυτός ο φίλος της, ο πρώην αστυνομικός, γιατί, όπως μου είχε πει εκείνη, κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά».

Ετσι «ρούφηξε» 10.000 ευρώ από τον 78χρονο

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες η Αουρις «μάσησε» από τον Σ.Κ. κάτι παραπάνω από 10.000 ευρώ σε ταξίδια, λούσα και καλλυντικά. «Λεφτά στο χέρι δεν της είχα δώσει ποτέ. Ξόδευα όμως για εκείνη, γιατί ήταν απαιτητική γυναίκα. Μαζί μου πήγε στα καλύτερα, έφαγε στα καλύτερα και ψώνισε τα καλύτερα. Ταξιδέψαμε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια ήταν συνηθισμένη σε αυτά και τα απαιτούσε. Με όποιον ήταν ήθελε να περνάει καλά. Ακόμα και στα κότερα που πηγαίνει περνά πολύ καλή ζωή».

Η ξανθιά καλλονή έχει αδυναμία στα παπούτσια και όπως καυχιόταν συχνά στις φίλες της, στην ντουλάπα της διαθέτει παραπάνω από 500 ζευγάρια των πιο επώνυμων οίκων! «Πάντα μου έλεγε πως τα μόνα που την ενδιαφέρουν είναι τα λεφτά, γι' αυτό και έκανε παρέα μόνο με άντρες της ηλικίας μου. Είναι γυναίκα που περιποιείται πολύ τον εαυτό της. Συνέχεια τη βλέπεις με διαφορετικά παπούτσια, κοσμήματα, ρούχα. Φοράει τα καλύτερα αρώματα. Ωστόσο δεν παύει να είναι μια κινούμενη “βόμβα” ασθενειών, που πρέπει να αποκαλυφθεί!» καταλήγει ο 78χρονος Σ.Κ.

Θάνος Μακρογαμβράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση