GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπορούμε περισσότερα ως ΠΑΟΚ»

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλλας, μιλώντας...


Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα εξέφρασε ο Γιώργος Τζαβέλλας, μιλώντας στο Novasports.
«Να είμαστε αυτοί που πρέπει, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε. Να κάνουμε αυτό που μπορούμε.», τόνισε ο 25χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:
«Κι αυτό που μπορούμε, είναι – πιστεύω – πολύ περισσότερο από αυτό που μέχρι στιγμής δείχνουμε».
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζαβέλλας στο Novasports
Για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό:
«Παίζουμε στο “σπίτι” μας. Οπως έχω επαναλάβει στην Τούμπα δεν πρέπει ν” αφήσουμε όλη τη χρονιά ούτε ένα βαθμό, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Εχουμε κάποιες απουσίες, κάποια παιδιά που έχουν τραυματιστεί κι ο Βίτορ την Τετάρτη κι ο Κατσουράνης που είναι τιμωρημένος. Θα μπουν κάποια άλλα παιδιά, που είναι επίσης καλοί παίκτες και θα πρέπει να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό».
Για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι Θεσσαλονικείς για να κερδίσουν τους Βοιωτούς:
«Να είμαστε αυτοί που πρέπει, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε Να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Κι αυτό που μπορούμε, είναι – πιστεύω – πολύ περισσότερο από αυτό που μέχρι στιγμής δείχνουμε».
Για την πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά» στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος:
«Σίγουρα έχουμε μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Αυτό είναι λυπηρό. Δηλώσαμε στην αρχή της χρονιάς ότι πρέπει να κυνηγήσουμε τον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή όμως είμαστε πολύ πίσω. Θα πρέπει να βελτιωθούμε για να παίξουμε πρώτα απ” όλα για εμάς και να βοηθήσουμε την ομάδα ώστε ν” ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμα», ανέφερε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση