GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαρρήξεις καταστημάτων σε Χαλκίδα και Πάτρα

Δεν υπολόγισε τα δρομολόγια της… περιπολίας που έκαναν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ένας νεαρός διαρρήκτης που επιχείρησε να διαρρή...

Δεν υπολόγισε τα δρομολόγια της… περιπολίας που έκαναν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ένας νεαρός διαρρήκτης που επιχείρησε να διαρρήξει την είσοδο του φαρμακείου μιας 65χρονης στη Χαλκίδα! Τη στιγμή που βρισκόταν επί τω έργω, οι αστυνομικοί τον πλησίασαν χωρίς να τους αντιληφθεί και τον τσάκωσαν!

Ο 24χρονος Έλληνας δράστης είχε στην κατοχή του ένα κατσαβίδι που χρησιμοποίησε για τη διάρρηξη του καταστήματος, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας ενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.

Έκλεβε αρώματα
Αδυναμία στα… αρώματα είχε ένας άγνωστος που λεηλάτησε ένα γνωστό κατάστημα καλλυντικών στην Πάτρα, σπάζοντας τη βιτρίνα του με τη μεταλλική… σχάρα ενός φρεατίου αποχέτευσης! Ο συναγερμός ούρλιαζε, οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβη, αλλά ο δράστης κατάφερε να γίνει καπνός έχοντας αρπάξει κολόνιες και άλλα είδη συνολικής αξίας 2.000 ευρώ!

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση