GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χάρης Τομπούλογλου έτρωγαν μαζί ...γιαούρτια στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ήταν 12 Απριλιου του 2012 και πλησίαζαν οι εκλογές του Μαϊου, όταν το γνωστό ζαχαροπλαστείο «Τίλας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, φιλοξενούσε το ...

Ήταν 12 Απριλιου του 2012 και πλησίαζαν οι εκλογές του Μαϊου, όταν το γνωστό ζαχαροπλαστείο «Τίλας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, φιλοξενούσε το ζεύγος Γεωργιάδη - Μανωλίδου, μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης.
Μαζί τους ήταν και το στέλεχος της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδώνας, Χάρης Τομπούλογλου, που  είχε διατελέσει υποψήφιος το 1996 και το 2004 και σίγουρα τόσα χρόνια είχε εξασφαλίσει με σημαντική εκλογική πελατεία, με άλλα περίπου δέκα άτομα. Όμως τους βγήκε πικρός ο καφές, καθώς δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Πάντως, οι επιτιθέμενοι "στόλισαν" την παρέα με διάφορα επίθετα όπως φασίστες και άλλα που ακούγονται στο βίντεο.
Τα χρόνια πέρασαν και οδηγηθήκαμε στην παραμονή Χριστουγέννων του 2013. Ο Χάρης Τομπούλογλου συλλαμβάνεται και ο νυν υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ταχύτατα αντανακλαστικά τον αποδοκιμάζει.
Μάλιστα σε διαλόγους στο twitter  εξηγεί ότι δεν διορίζει αυτός τον διοικητή του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, αλλά το Ιδρυμα του οποίου είναι ισόβιο μέλος ο προφυλακισμένος και ζητά την αποπομπή του.

Επίθεση με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη από allthewebnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση