GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίζουμε τις τοπικές αγορές

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης Χθες, ήμουν με κάποιους καλούς φίλους, και την ώρα του καφέ πιάσαμε στη συζήτηση το θέμα της «αγοράς», τ...

Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
Χθες, ήμουν με κάποιους καλούς φίλους, και την ώρα του καφέ πιάσαμε στη συζήτηση το θέμα της «αγοράς», των επιχειρήσεων γενικότερα.

Τρεις από τους φίλους μου έχουν δικες τους επιχειρήσεις κοντά τριάντα χρόνια ο καθένας οι οποίες λόγο της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί δεν πάνε καλά, και δυο από αυτούς μέχρι την άνοιξη όπως είπαν χαρακτηριστικά θα βάλουν «λουκέτο».

Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, που ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για τα βασικά, είναι και το ότι υπάρχουν πάρα πολλά υπερκαταστήματα τα οποία , κακά τα ψέματα, ήταν και η καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων.

Θα βγουν να πουν κάποιοι, και δικαιολογημένα για κάποιες περιπτώσεις, ότι τα μικρά μαγαζιά είναι πολύ ακριβά, ότι οι επαγγελματίες «βαρούν στο κεφάλι», και ένα σωρό άλλα.

Συμφωνώ ότι συμβαίνει αυτό, άλλωστε καταναλωτής είμαι και εγώ και βλέπω τι γίνεται στην αγορά, μόνο που ΔΕΝ είναι όλοι οι επαγγελματίες ίδιοι με τους λίγους ασυνείδητους.

Αφήστε τους αυτούς, απομονώστε τους.

Μην περνάτε ούτε απ’ έξω από τα μαγαζιά τους.

Στηρίξτε τους ΣΩΣΤΟΥΣ επαγγελματίες που είναι πάρα πολλοί.

Στηρίξτε τα μαγαζιά της γειτονιάς.

Και εκεί θα βρείτε ποιότητα και πολύ καλές τιμές, μα πάνω απ’ όλα θα βρείτε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, το γείτονα, το φίλο, το γνωστό, που θα σας προσέξει πολύ περισσότερο.

Δυστυχώς, πάρα πολλές υγειεις (στο παρελθόν) επιχειρήσεις λόγο της κρίσης έκλεισαν.

Δρόμοι, που ήταν γεμάτοι καταστήματα, από τη μια στιγμή στην άλλη ερήμωσαν.

Και πόσα ακόμα μαγαζιά θα κλείσουν;

Άγνωστο, πάντως θα είναι πολλά.

Στηρίζουμε ΟΛΟΙ τις επιχειρήσεις του τόπου μας, τις τοπικές αγορές που είναι δίπλα μας και μας περιμένουν με όλου του κόσμου τα καλά.

Άλλωστε, από εμάς εξαρτάται το πόσο θα «ζήσουν» ακόμα, και είναι κρίμα να «πεθάνουν» οι τοπικές αγορές.

Έρχονται γιορτές, και όλοι όσοι έχουμε τη δυνατότητα, θα αγοράσουμε και φέτος κάποια πράγματα για τους δικούς μας, κάποια δώρα και διάφορα άλλα .

Αυτές τις αγορές , τις όποιες αγορές, να τις κάνουμε από την ΔΙΚΗ ΜΑΣ, την τοπική αγορά.

Να μην αφήσουμε να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις, να στηρίξουμε τον τόπο μας, την γειτονιά μας!

Καλές αγορές, και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση