GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατροί του Κόσμου: Λίγο γάλα για πολλά παιδιά

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους για τα παιδιά που βιώνουν τ...

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση. Λίγο γάλα για πολλά παιδιά.

Μια μικρή, αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα βιώνει την ανθρωπιστική κρίση. Από τις 8 το πρωί οι Γιατροί του Κόσμου, βρίσκονται στα Προπύλαια (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο), με την προσέλευση του κόσμου να είναι ολοένα και μεγαλύτερη, όσο περνάει η ώρα. Όλοι μαζί, από το πρωί, στήνουν ένα δένδρο με γάλα, ενώ φέτος έχει προγραμματιστεί να γίνει μια παράλληλη δραστηριότητα -μετά το στήσιμο του δένδρου- καθώς εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου θα παραμείνουν στο χώρο σε μια σιωπηλή διαμαρτυρία μέχρι το πρωί.

Θυμίζουμε πωs πέρσι, η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 40.000 κουτιά γάλα και τρεις τόνοι τρόφιμα.

Όσοι περάσετε απόψε μια βόλτα από τα Προπύλαια και επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε:

- Γάλα (κουτιά)
- Βρεφικά Γάλατα (σκόνη)
- Παιδικές Τροφές
- Ρύζι
- Όσπρια
- Ζυμαρικά
- Λάδι
- Ζάχαρη

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση