GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κτίριο-υδροβιότοπο η Αρχιτεκτονική Ξάνθης

Σε υδροβιότοπο μετατρέπεται όποτε βρέχει, το κτίριο της Αρχιτεκτονικής Ξάνθης. Διαμαρτύρονται οι φοιτητές, προχωρώντας και σε κατάλη...


Σε υδροβιότοπο μετατρέπεται όποτε βρέχει, το κτίριο της Αρχιτεκτονικής Ξάνθης. Διαμαρτύρονται οι φοιτητές, προχωρώντας και σε κατάληψη (vid)

Εδώ και δύο χρόνια έχει καταρρεύσει τμήμα της οροφής, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αίθουσα να μετατρέπεται σε…υδροβιότοπο ενώ παρόμοιες εικόνες μπορεί να δει κανείς και σε άλλα σημεία του κτιρίου.
Οι φοιτητές, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί, έχουν προχωρήσει σε κατάληψη της σχολής ενώ το Σάββατο (30/11) συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και ενημέρωσαν την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, ζητώντας από τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Αυτό που ζητούν ξεκάθαρα είναι η κατασκευή κτιρίου Αρχιτεκτονικής, με βάση τις ανάγκες του τμήματος αλλά και την άμεση επιδιόρθωση του κτιρίου, που τους φιλοξενεί προσωρινά.
Πληροφορίες από xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση