GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πάνω από όλους ο Παναθηναϊκός»

Την ενόχλησή του γιατί κάποιοι έβαλαν πάνω από τον Παναθηναϊκό τον εαυτό τους στο ματς με τον Απόλλωνα μετέφερε ο Γιάννης Αναστασίου ...

Την ενόχλησή του γιατί κάποιοι έβαλαν πάνω από τον Παναθηναϊκό τον εαυτό τους στο ματς με τον Απόλλωνα μετέφερε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση.

«Δεν με ενόχλησε τόσο το τελικό αποτέλεσμα όσο η εικόνα της ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού στην ομιλία του στους παίκτες και συνέχισε:

«Είχαμε δείξει καλά δείγματα στα προηγούμενα ματς τα οποία δεν δείξαμε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Σε πολλές περιπτώσεις βάλατε τον εαυτό σας πάνω από την ομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να ξανασυμβεί», ανέφερε ο Αναστασίου.

«Δεν επιτρέπεται να μην τελειώνουμε ομαδικά τις φάσεις και να πετάμε βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Αν ήμασταν πιο ομαδικοί θα είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και αυτό πρέπει να το έχετε όλοι στο μυαλό σας», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση