GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Ο ηλικιωμένος δεν ήθελε να φάει την τυρόπιτα αλλά να γδύσει μία κοπέλα!

Το περιστατικό έγινε σε μαγαζί που πουλούσε τυρόπιτες και κουλούρια. Ήταν χθες το απόγευμα όταν ένας ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα. ...

Το περιστατικό έγινε σε μαγαζί που πουλούσε τυρόπιτες και κουλούρια. Ήταν χθες το απόγευμα όταν ένας ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα.

Η 23χρονη κοπέλα είχε πάει στο κατάστημα για να δει μια φίλη της που δουλεύει εκεί. Όταν η φίλη της απουσίασε για λίγο και έμεινε μόνη της, ο 78χρονος Λαμιώτης που βρισκόταν μέσα στο κατάστημα την πλησίασε. Άρχισε να της μιλά για τον έρωτα και τα κατορθώματα του.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο περισσότερο την πίεζε. Όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς την "στρίμωξε" πίσω από το πάγκο και της ζητούσε να κάνπουν έρωτα.

Μάλιστα της έπιασε τα χέρια και προσπάθησε να ασελγήσει σε βάρος της. Η 23χρονη σοκαρισμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και να απωθεί τον ηλικιωμένο, ο οποίος βλέποντας την αντίδρασή της απομακρύνθηκε βιαστικά.

Αμέσως μαζί με τη φίλης της ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και λίγη ώρα αργότερα, από τις περιγραφές που είχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 78χρονο Λαμιώτη.

viotianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση