GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Δένδια για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο σημερινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσφέρεται για να επισημάνουμε ότι ο σεβασμός των... ανθρωπίνων...


Ο σημερινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσφέρεται για να επισημάνουμε ότι ο σεβασμός των... ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών, όπως αυτά καταγράφονται ως οι θεμελιώδεις αξίες της ζωής, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της ασφάλειας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ασφάλεια και ελευθερία δεν είναι απλώς ταυτόσημες έννοιες, αλλά το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε δημοκρατικής κοινωνίας, όπως ορίζει άλλωστε η ίδια η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σήμερα, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά είναι πασιφανές ότι τα το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη προασπίζει και θωρακίζει τις αξίες αυτές, επιτελώντας το συνταγματικό του καθήκον, ως πολιτική ηγεσία και ως μηχανισμός ελέγχου των Σωμάτων Ασφαλείας, απέναντι σε οιονδήποτε αντιμάχεται την άσκηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Η προστασία της ζωής, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη, είναι και θα συνεχίσει να είναι το κύριο μέλημά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση