GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου»

Εκδήλωση για την στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» θα πραγματοποιήσει η Εθελοντική Δράση Κοινωνικού Χαρακτήρα «Χωρίς Αντάλλαγμ...

Εκδήλωση για την στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» θα πραγματοποιήσει η Εθελοντική Δράση Κοινωνικού Χαρακτήρα «Χωρίς Αντάλλαγμα» σε συνεργασία με τον...
Πολυχώρο Χυτήριο, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:00.

Η δράση έχει ως στόχο τη συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για τα 400 παιδιά που υποστηρίζονται από την Κιβωτό του Κόσμου και τις οικογένειες τους.

Οι πόρτες του Χυτηρίου θα ανοίξουν στις 11:30. Ένας Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται τα παιδιά και θα τα οδηγεί στη σκηνή για να αφήνουν τρόφιμα, ρούχα ή φάρμακα που θα προσφέρουν στα παιδιά της «Κιβωτού».

Στην εκδήλωση συμμετέχει πλήθος καλλιτεχνών, κλόουν και μάγων, ενώ θα κληρωθούν δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Το παιδικό πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις 15:00, ενώ από τις 16.00 έως τις 18.00 θα παρουσιαστεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μεγάλους.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Αλκαίου Λένα, Ηρώ Σαϊα, Γιάννης Νικολάου, Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου, Μάρθα Μεναχέμ, Λυδία Σερβού, Χριστίνα Γκόλια, καθώς και Rock Group το VIRGINIA AND THE WOOLF για τους μικρούς μας φίλους.

Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν κεράσματα από την ION & την Pizza Fan αντίστοιχα, καθώς και δώρα κασετίνες από τα Δελφινάκια.

Πληροφορίες για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

Περισσότερες πληροφορίες:
kivotostoukosmou.org

Πληροφορίες για την εθελοντική δράση «Χωρίς αντάλλαγμα»

Το «Χωρίς Αντάλλαγμα», είναι μια εθελοντική δράση κοινωνικού χαρακτήρα, μη κερδοσκοπική. Σκοπός μας είναι η στήριξη ασθενών κοινωνικών ομάδων μέσα από τις δράσεις που θα οργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, ρουχισμός, φάρμακα κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση