GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εορταστική «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου

Περισσότερα από 100 παιδάκια της «Παραμυθοπαρέας» του Δήμου Αμαρουσίου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Κέντρου... Τέχνης και Πολιτι...


Περισσότερα από 100 παιδάκια της «Παραμυθοπαρέας» του Δήμου Αμαρουσίου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Κέντρου...
Τέχνης και Πολιτισμού και σκάρωσαν απίθανες «Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές» παρέα με τη συγγραφέα του ομώνυμου παραμυθιού Μαριλένα Καββαδά. Κοντά τους βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» .

Τα παιδιά, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και πλούσιο παιδαγωγικό υλικό, δραματοποίησαν και χόρεψαν σκηνές του ομώνυμου παραμυθιού των εκδόσεων «Διάπλαση» ακολουθώντας την Ξερολίνα, την αρχηγό των νάνων, που υποδύθηκε η ερμηνεύτρια Άννα Μητσάκου.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν εντυπωσιακή. Όλα μαζί ενώπιον των γονέων τους που βρέθηκαν κοντά τους για να τα παρακολουθήσουν, έδειχναν να απολαμβάνουν τα δρώμενα. Μαζί με τα παιδιά βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Πέππας.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν δύο κληρώσεις και τα τυχερά παιδιά μοιράστηκαν εκλεκτά πρωτοχρονιάτικα παραμύθια!

Εάν έχετε παιδιά 4 έως 8 χρονών που επιθυμούν να γίνουν φίλοι της Παραμυθοπαρέας Αμαρουσίου από τη νέα χρονιά καλέστε στα τηλ. 210 80 56 314 (9:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.) του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Κάθε «Παραμυθοπαρέα» συναντιέται συστηματικά ένα κυριακάτικο πρωί κάθε μήνα για να διαβάζει, να παίζει, να δημιουργεί, να γνωρίζει… και να αγαπά τον μαγεμένο κόσμο του βιβλίου και των παραμυθιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση