GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορούσα να πάω σε γύρισμα ερωτικής σκηνής γιατί ζήλευε ο σύντροφός μου»

Ενθουσιάζεται εύκολα, αλλά ερωτεύεται δύσκολα η Μαριάννα Πολυχρονίδη Για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κε...

Ενθουσιάζεται εύκολα, αλλά ερωτεύεται δύσκολα η Μαριάννα Πολυχρονίδη

Για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει μίλησε η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ενώ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι έχει απατήσει τον σύντροφό της στο παρελθόν.

Ενθουσιάζεται εύκολα, αλλά ερωτεύεται δύσκολα, όπως δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Όσο για το ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας άνδρας είπε: «Ειλικρίνεια, χιούμορ και να μην ζηλεύει. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν ένας άνθρωπος είναι ειλικρινής, μόνο να ελπίζεις να συμβεί».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε, επίσης, ότι έχει αντιμετωπίσει εκρήξεις ζήλειας σε μια σχέση. «Δεν μπορούσα να πάω στο γύρισμα γιατί είχε άγχος με την ερωτική σκηνή που θα έκανα. Δεν γίνεται να το βιώνεις αυτό. Η δουλειά μας εκ φύσεως είναι πολύ δύσκολη. Δεν ήταν δυνατόν να κουβαλάω τόσο έντονες καταστάσεις από το σπίτι μου. Ήταν τρελό, άρρωστο», ανέφερε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει απατήσει στο παρελθόν τον σύντροφό της. «Ουσιαστικά η σχέση με τον σύντροφό μου είχε ολοκληρώσει τον κύκλο της. Ωστόσο ένιωσα ενοχές και την τερμάτισα αμέσως».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση