GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησαν οι επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη η επανασύνδεση της παροχής του ρεύματος στους πολίτες στους οποίους είχε διακοπεί λόγω α...

Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι ξεκίνησε ήδη η επανασύνδεση της παροχής του ρεύματος στους πολίτες στους οποίους είχε διακοπεί λόγω αδυναμίας πληρωμής της σχετικής οφειλής προς τη ΔΕΗ.
Στην δύσκολη αυτή εποχή για τη χώρα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως για τους πολίτες οι οποίοι μαστίζονται από την οικονομική κρίση, η πίεση που άσκησε η ΠΑ.Κ.Ο.Ε με την συνεργασία του Δήμου Σαλαμίνας και των υπόλοιπων Δήμων, οδήγησε στην απόφαση του Υπουργού κ Μανιάτη και του Προέδρου της ΔΕΗ κ. Ζερβού το Σάββατο 07/12/2013 για την επανασύνδεση της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος των κατοίκων.

Έτσι λοιπόν, οι κάτοικοι της Σαλαμίνας στους οποίους μέχρι σήμερα είχε διακοπεί η παροχή ρεύματος, μπορούν να τηλεφωνούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και στα τηλέφωνα 2104646046 και 2132027582 προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται έτσι ώστε να γίνει άμεσα η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση