GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νυχτοπερπατήματα της Όλγας...

Βραδινή έξοδο αποκλειστικά με γυναικοπαρέα έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η όμορφη υπουργός Τουρισμού φόρεσε το τζιν της και μαζί με τη στενή τ...

Βραδινή έξοδο αποκλειστικά με γυναικοπαρέα έκανε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η όμορφη υπουργός Τουρισμού φόρεσε το τζιν της και μαζί με τη στενή της συνεργάτιδα Κατερίνα Διασσίτη, τη διευθύντρια του γραφείου της Ιωάννα Δρέττα και τρεις ακόμα φίλες της πέρασε την είσοδο του νυχτερινού μαγαζιού Διογένης studio όπου εμφανίζονται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. «Νιώθω σαν να είμαι και πάλι φοιτήτρια» εξομολογήθηκε η υπουργός καθώς η Πρωτοψάλτη τραγουδούσε το «Πάλι τραβάς σκανδάλη».
Η κυρία Κεφαλογιάννη καθόταν διακριτικά με την παρέα της και σιγοτραγουδούσε. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η μητέρα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και η υπουργός τη ρώτησε: «Έχετε κι εσείς τόσο καλή φωνή;». «Η γιαγιά της, η μητέρα μου τραγουδούσε καταπληκτικά. Σ΄εκείνη έμοιασε η Ελευθερία» απάντησε εκείνη.
Η κυρία Κεφαλογιάννη είχε μόνο καλά λόγια να πει στις δύο ερμηνεύτριες. «Είχατε τόση ενέργεια και τόσο καλό δέσιμο μεταξύ σας. Και οι φωνές σας, σαν να άκουγες CD» σχολίασε μόλις είδε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. «Κι εσείς ήσασταν πολύ ευχάριστη παρέα και με πολύ καλή διάθεση. Την άλλη φορά θα σας δώσουμε και το μικρόφωνο!» είπε η τραγουδίστρια στην κυρία Κεφαλογιάννη.


Πηγή; Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση