GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονη κακοκαιρία στη βόρεια Ευρώπη

Έντονη κακοκαιρία πλήττει τη βόρεια Ευρώπη, ενώ τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται. Χάος έχει επικρα...


Έντονη κακοκαιρία πλήττει τη βόρεια Ευρώπη, ενώ τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται. Χάος έχει επικρατήσει στις μεταφορές, καθώς δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν στην Ολλανδία, την Γερμανία και τη Σκοτία.
Στη Βρετανία, αεροπλάνα δεν κατάφεραν να προσγειωθούν εξαιτίας των δυνατών ανέμων.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


Έκλεισε η γέφυρα που ενώνει την Σουηδία και την Δανία, μία από τις μεγαλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεκάδες χιλιάδες σπίτια έμειναν για ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, εξαιτίας της έντονης καταιγίδας.
Οι άνεμοι έφτασαν ακόμη και τα 228 χιλιόμετρα στη Σκοτία, όπου ένας οδηγός σκοτώθηκε όταν το φορτηγό που οδηγούσε ανετράπη. Ακόμη δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από πτώσεις δέντρων. Παράλληλα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πτώση δέντρου στην κεντρική Βρετανία. Στη νότια ακτή της Σουηδίας, δύο ναύτες αγνοούνται, καθώς το λιμενικό της χώρας δεν έχει καταφέρει ακόμη να τους εντοπίσει.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αναμένεται να υπάρξει και νέο κύμα κακοκαιρίας αργότερα σήμερα. Οι βρετανικές αρχές, έχουν εκκενώσει σπίτια στην περιοχή Γκρέιτ Γιάρμαουθ, στην ανατολική Αγγλία, ενώ ανέφεραν ότι θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη θύελλα τα τελευταία 60 χρόνια.
Ακόμη, η Γερμανία ανακοίνωσε ότι ενίσχυσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης γύρω από το λιμάνι του Αμβούργου, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στα σχολεία.
Η Γερμανία ενίσχυσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε και γύρω από το βόρειο λιμάνι του Αμβούργου και ακυρώθηκαν τα μαθήματα σε πολλά σχολεία .

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση