GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζέραρντ: Αποτυχία αν τερματίσουμε εκτός τετράδας

Διεκδικήτρια του τίτλου είναι μετά από πολλά χρόνια η Λίβερπουλ, κάτι που πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν φάνταζε εξαι...

Διεκδικήτρια του τίτλου είναι μετά από πολλά χρόνια η Λίβερπουλ, κάτι που πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Στίβεν Τζέραρντ στάθηκε στους λόγους που οδήγησαν τους «κόκκινους» στην πρώτη θέση, λέγοντας πως το ταλέντο των συμπαικτών του είναι ιδιαίτερα υψηλό και χαρακτήρισε σημαντικό γεγονός την ανάκαμψη της ομάδας.

«Αν τερματίσουμε εκτός τετράδας θα είναι αποτυχία. Με το ταλέντο που διαθέτουμε και τον τρόπο που έχουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι λάθος μας αν δεν διατηρήσουμε το πλεονέκτημα που έχουμε αποκτήσει. Το σημαντικό είναι να τερματίσουμε στην τετράδα καθώς αυτό θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα που θα πάρει παίκτες και θα βάλει τέλος στην μεγάλη χρονική περίοδο μακριά από το Champions League», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Θα συνεχίσουμε να είμαστε διεκδικητές του πρωταθλήματος εφόσον παραμείνουμε ψηλά στην βαθμολογία 10 αγωνιστικές πριν το τέλος της Πρέμιερ Λιγκ. Τότε ρεαλιστικά θα έχουμε πιθανότητες να το κατακτήσουμε. Έχω εμπιστοσύνη σε μένα και στους συμπαίκτες μου ότι μπορούμε να ξαφνιάσουμε τον κόσμο».

Καταλήγοντας, ο Τζέραρντ μίλησε για το μέλλον του, αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2015 μετά την πρόσφατη επέκτασή του: «Αν σταματήσω να είμαι ανταγωνιστικός και κάποιος άλλος έρθει να μου πάρει την θέση στην ομάδα και σταματήσω να το ευχαριστιέμαι και αισθάνομαι ότι μπορώ να προσφέρω κάπου αλλού τότε θα το σκεφτόμουν. Τώρα δείχνω ότι μπορώ να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση