GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο "ενδιάμεσος" στην υπόθεση Τομπούλογλου; Είναι συνδικαλιστής από τον χώρο των Τραπεζών; Όλοι τον ψάχνουν...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο Press-GR.  Στην υπόθεση Τομπούλογλου έχει ενδιαφέρον και το πρόσωπο του ενδιάμεσου μεταξύ του ι...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο Press-GR. 

Στην υπόθεση Τομπούλογλου έχει ενδιαφέρον και το πρόσωπο του ενδιάμεσου μεταξύ του ιδίου και της διαφημιστικής εταιρείας. Ο Τομπούλογλου λάμβανε πολλά μέτρα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τις αρχές και εμφανιζόταν καχύποπτος με την εταιρεία. Στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον ενδιάμεσο τις εταιρείας όμως ήταν πολύ πιο άνετος και φέρεται να του ζητούσε να μιλούν κωδικοποιημένα για τα χρήματα. «Θα μιλάω μόνο με εσένα. Δεν τους εμπιστεύομαι γιατί μπορεί να μου τη στήσουν» φέρεται να λέει ο πρόεδρος του νοσοκομείου. Μάλιστα του ζητούσε να αναφέρει το ποσό των χρημάτων σε μέρες αδείας προκειμένου να καταλάβει. «Θα με πάρεις τηλέφωνο και αντί για ποσό θα μου πεις ημέρες άδειας» φέρεται να αναφέρει ο Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά. Άρα, ήταν πρόσωπο οικείο και σε αυτόν αν και τελικά αποδείχθηκε ότι τον παγίδευσε και "έγραφε" τις συνομιλίες τους.
Ποιος ήταν λοιπόν αυτός ο ενδιάμεσος; Μέχρι τώρα δεν έχει "εμφανιστεί" και πολλοί τον αναζητούν.
Ποια ακριβώς ιδιότητα είχε; Ποιο είναι το επάγγελμά του; Πώς και από πότε γνωριζόταν με τον Τομπούλογλου;
Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο πρόσωπο. Και κάνουν λόγο για παλαιό συνδικαλιστή με πολύ υψηλές γνωριμίες από το χώρο των τραπεζών -και μάλιστα των ιδιωτικών- ο οποίος είναι, όπως λέγεται, και γνωστής ιδεολογικής ταυτότητας. "Γαλάζιας" προφανώς. Αν έχουν έτσι τα πράγματα, έχει σημασία να μάθουμε πώς γνωριζόταν με τον Τομπούλογλου και γιατί αυτός είχε αναλάβει τον ρόλο του ενδιάμεσου.
Κι αληθεύει επίσης ότι το κρίσιμο ραντεβού, όπου συνελήφθη ο Τομπούλογλου, έγινε μεν στην Ιπποκράτους αλλά όχι σε καφετέρια; Τι άλλο υπάρχει στην Ιπποκράτους;

4 σχόλια

 1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος27 Δεκ 2013, 5:13:00 π.μ.

  Ας το πάρουμε απόφαση ότι αν θα αφήσουμε τα πράγματα να φθάσουν στο απόλυτο μηδέν, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες...

  Ο άνθρωπος χωρίς ήθος όπως ο κ. υπουργός της εικόνας,είναι το χειρότερο κτήνος...

  ΠΆΝΕ στην πλήρης διάλυση των πάντων ώστε όλοι θα καταλήξουμε σε ένα κακέκτυπο κοινωνίας στο οποίο ο μόνος σκοπός είναι η επιβίωση του με κάθε μέσο....

  Η πορεία αυτή, όμως,προδιαγράφεται ήδη....Και δε χρειάζεται να σας αναλύσω ποιους συμφέρει να μετατραπεί η κοινωνία σε χοιροστάσιο, έτσι δεν είναι; Εκείνους που ήδη μας βλέπουν σαν κρέας έτοιμο για λουκάνικά....

  Και τι είπε αυτή οι κοινωνία;

  «Καλά να πάθει ο τεμπέλης δημόσιος/το λαμόγιο ο ελεύθερος επαγγελματίας/ο προνομιούχος ο τραπεζικός...Καλά του έκανε του κωλόπαιδου/της κομμουνίστριας/του βρωμοπακιστανού/του βρωμόμπατσου».

  Όταν κολλάς ετικέτες στους ανθρώπους, αυτόματα κολλάει μια και στη δική σου πλάτη....

  Όταν τελειώσουν οι μαύροι, οι κομμουνιστές, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι υπόλοιποι αποδιοπομπαίοι τράγοι, θα πάρεις εσύ σειρά για το σφαγείο.

  Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά η ετικέτα σου είναι κει. Κάποιος, κάπου θα βρεθεί να στην κολλήσει.

  Δεν το λέω εγώ, το έχει πει πολύ καλύτερα ο Μάρτιν Νίμελερ, πολλά χρόνια πριν....

  Στην αρχή ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους.
  Δεν ήμουν Εβραίος και δεν φώναξα.


  Μετά ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές.
  Δεν ήμουν κομμουνιστής και δεν φώναξα.

  Έπειτα ήρθε η ώρα των σοσιαλδημοκρατών.
  Δεν ανήκα σ΄ αυτό το κόμμα και δεν έβρισκα λόγο να διαμαρτυρηθώ.

  Ακολούθησαν οι ομοφυλόφιλοι.
  Ούτε κι αυτό σκέφτηκα ότι με αφορούσε.

  Στο τέλος ήρθε η σειρά των τσιγγάνων.
  Ούτε και τότε βρήκα λόγια για να εκφράσω την αντίθεσή μου.

  Ο επόμενος στη σειρά ήμουν εγώ.
  Αλλά δεν υπήρχε κανείς για να φωνάξει,για να αντισταθεί μαζί μου….. Δυστυχώς το ΈΧΟΥΝ
  ΜΙΣΌ- ΚΑΤΆΦΕΡΕΙ..

  Θυμάστε που Γελάγατε με τον Πίου, τώρα σας φταίει το ανέκδοτο;...

  Ρε παιδιά, για ξαναδείτε τη λίγο τη διαφήμιση....Εσάς ποιον σας φαίνεται ότι θίγει, τον φουκαρά το μαύρο που πλένει τα τζάμια ή τον Ελληνάρα πρόεδρο που δουλεύει τους πάντες και τους ηλίθιους οπαδούς που τον πιστεύουν;..

  Μήπως, λέω μήπως,τους συμφέρει να κολλήσουμε την ετικέτα ο ένας στον άλλο ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΝΑ ΓΕΛΟΎΝ;..

  ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΊΣΕΤΕ, ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ+ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΣΚΆΡΕΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.. ΑΛΛΑ... ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΛΈΨΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΧΟΎΝΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος27 Δεκ 2013, 5:19:00 π.μ.

  Ο άνθρωπος χωρίς ήθος όπως ο φίλος του κ. υπουργού Αδωνί της εικόνας,είναι το χειρότερο κτήνος.. {αυτό ήθελα να γράψω } ...
  Εγώ ο φίλο Ισραηλινός,και μιας και το έφερε η κουβέντα κύριε Ζαν τον ΑΔΩΝΙ μη τον εμπιστεύεσαι πολύ είναι ΚΤΗΝΟΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΙΑΠΗ- ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΗΔΗ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ), ΟΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΠΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ Ή ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ! ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΡ. ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ( ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ).
  -Δεν «περπατάνε» οι κυβερνητικοί υποψήφιοι στις Περιφερειακές Εκλογές. -Σε ποιες περιφέρειες διαμορφώνονται νέα δεδομένα.
  Αποκαρδιωτικά είναι τα ευρήματα των μετρήσεων για τις περιφερειακές εκλογές για την κυβέρνηση και τα δύο κόμματα που την στηρίζουν.
  Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μάλιστα δημιουργούν μεγαλύτερη απογοήτευση από τα ποσοτικά, αφού διαφαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση τιμωρίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
  Η κυβέρνηση παράλληλα με τη δοκιμασία των ευρωεκλογών κινδυνεύει να υποστεί μία δεινή ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να χάσει όλα της τα ερείσματα στο συγκεκριμένο χώρο.
  Σε δεινή θέση βρίσκονται δήμαρχοι εκλεγμένοι με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, έχοντας ήδη πολλές θητείες, που βλέπουν ότι η επανεκλογή τους είναι από δύσκολη έως απίθανη ακόμα και αν έχουν την υποστήριξη της ΝΔ.
  Για το ΠΑΣΟΚ η απώλεια δήμων και περιφερειών θα αποτελεί καταστροφική εξέλιξη, αφού αποτελούσαν θύλακες εξουσίας για το πάλαι ποτέ κραταιό κίνημα που ίδρυσε ο Α.Παπανδρέου. Διαβλέποντας μάλιστα ορισμένοι τον κίνδυνο είχαν ζητήσει να αναβληθούν για ένα χρόνο οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, ελπίζοντας ότι στο διάστημα αυτό θα μπορούσαν να αλλάξουν οι συνθήκες.
  Από το ΠΑΣΟΚ μάλιστα τέθηκε βέτο στο θέμα των αλλαγών στον Καλλικράτη και ιδιαίτερα στο ''σπάσιμο'' των μεγάλων νησιωτικών δήμων αφού θεωρούσαν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα αποδυνάμωνε τους δημάρχους που είναι ήδη εκλεγμένοι σε αυτούς τους δήμους με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ αλλά και τους περιφερειάρχες.
  Στη Νέα Δημοκρατία, αν κρατούν ένα συμπέρασμα από τις μετρήσεις που έχουν διενεργηθεί, αυτό είναι ότι οι ψηφοφόροι τους αντιμετωπίζουν αρνητικά το ενδεχόμενο να υπάρξουν κοινές υποψηφιότητες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
  Μέχρι στιγμής η ΝΔ διατηρεί κάποιες ελπίδες να κερδίσει τις Περιφέρειες Θεσσαλίας, Πελοποννήσου και λιγότερες για την Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας και Αν.Μακεδονίας Θράκης,όπου δίνει μάχη με το ΣΥΡΙΖΑ.
  Από την άλλη πλευρά στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι θα κερδίσουν με άνεση και με μεγάλη διαφορά τις Περιφέρειες Αττικής, Δυτ. Ελλάδας και Κρήτης( με υποψήφιο όπως όλα δείχνουν τον κ.Κριτσωτάκη) ενώ εκτιμούν ότι έχουν προβάδισμα στις Περιφέρειες Μακεδονίας,Ιονίων Νήσων, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου αλλά και Θεσσαλίας.
  Αναζητούν ισχυρό υποψήφιο στο Β.Αιγαίο ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Αν. Έλληνες προκειμένου να κερδίσουν και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
  Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα δημοσκοπικά ευρήματα σε δύσκολες για τον ίδιο περιφέρειες, όπως η Ήπειρος και η Μακεδονία, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Γνωρίζουν ότι ποτέ το κόμμα τους δεν βρέθηκε σε τόσο πλεονεκτική θέση να διεκδικεί τις 11 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και τους μεγαλύτερους δήμους.


  Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/386525/dimoskopiseis-–-kolafos-gia-tin-kyvernisi-se-13-perifereies-tis-horas#ixzz2ogOoWa3n

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν νομίζετε οτι θα σωθητε ψηφιζοντας τον ενα η τον αλλο πολιτευτη εκεινου ή του αλλου κομματος,μαλλον ειστε βαθεια νυχτωμένοι και ανιστόρητοι βεβαια .Οτι κιαν ψηφησετε, οπως μας δείχνει η συγχρονη ιστορια ,μια απο τα ιδια θα εισπραξετε.
  Ψηφηστε ψοφηστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση