GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάκωση στον ώμο ο Διαμαντίδης

Άκυρος ο συναγερμός στον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, χτύπησε στον ώμο στο τέλος τ...

Άκυρος ο συναγερμός στον Παναθηναϊκό με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, χτύπησε στον ώμο στο τέλος του χθεσινού (13/12) αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Κρασνοντάρ για την Ευρωλίγκα, αρχικά η εκτίμηση ήταν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όμως για καλό και για κακό οι «πράσινοι» τον υπέβαλαν σε ιατρικές εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Αυτές επιβεβαίωσαν ότι ο Διαμαντίδης δεν έχει υποστεί κάτι περισσότερο από μία κάκωση. Δεν είναι κάτι σοβαρό, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για καιρό και πιθανότατα θα παίξει και στον αγώνα της Δευτέρας με τον Κολοσσό στη Ρόδο (κεκλεισμένων των θυρών) για την Α1, ενώ σίγουρα θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Πέμπτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 23 Δεκεμβρίου στο ίδιο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πνεύμα της εποχής προσφέρει πολύ φθηνά εισιτήρια ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (18/12) όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας. Όσοι είναι μέχρι 15 ετών το εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ, ενώ οι τιμές για τους μεγάλους ξεκινούν από τα 5 και τα 10 ευρώ. Χριστούγεννα με τα παιδιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση