GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την έπεσαν στον Καμμένο για τις διακοπές στις Άλπεις...

Γιορτινή διάθεση φαίνεται ότι επέδειξαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέ...

Γιορτινή διάθεση φαίνεται ότι επέδειξαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο twitter.
Με αφορμή προφανώς την είδηση περί επίσκεψης του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά η Πάολα, οι ίδιοι σχολίασαν - αφήνοντας αιχμές - και την είδηση ότι... ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος βρέθηκε για τις εορτές των Χριστουγέννων στις Άλπεις.
"Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για τη Γερμανική Κατοχή στις Άλπεις. Καλές διακοπές πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Στη Γαλλία πήγε, όχι στη Γερμανία", βιάστηκε να "τιτιβίσει" ο Ανδρέας Ψυχάρης. "Εγώ δεν είπα στη Γερμανία, είπα στις Άλπεις. Προφανώς επέλεξε την αντιμνημονιακή πλευρά τους, ε;", αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Μάλλον, εκτός αν πήγε για να αποφύγει το παθητικό κάπνισμα και τον νόμο που δεν εφαρμόζεται από την κυβέρνηση", ήταν η αιχμή του Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος είναι από τους λίγους βουλευτές της ΝΔ που σηκώνουν ψηλά τη σημαία για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
"Μα ο ίδιος καπνίζει", απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Χωρίς πλάκα όμως ο Καμμένος, προφανώς λόγω διακοπών, δεν ήλθε στην Βουλή να ψηφίσει", συνέχει ο Ανδρέας Ψυχάρης.
"Εργάζεται πολύ σκληρά μωρέ. Πού να βρει χρόνο για την Βουλή;", σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
,,,,,,

Η απάντηση του Καμμένου
Οργισμένη, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν η απάντηση του ίδιου του Πάνου Καμμένου, που αμύνθηκε στα καυστικά "τιτιβίσματα" των βουλευτών της ΝΔ, παραθέτοντας παλιότερη φωτογραφία του υπουργού Υγείας με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου στα μπουζούκια, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:
"Ούτε στα μπουζούκια, ούτε στη Ψαρρού σε ξαπλώστρα 3000€ ήμουν. Σε ημερήσια εκδρομή με την οικογένεια".
Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο κ. Γεωργιάδης, αποκρίθηκε στο σχολιασμό, λέγοντας: "Και με τί πήγες ημερήσια; Με διαστημόπλοιο;".
Προς "διαδικτυακή φίμωση" του υπουργού Υγείας, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό και στο πρόσφατο σκάνδαλο Τομπούλογλου, ενώ παρέθεσε βίντεο, στο οποίο καταδεικνύονται οι στενές σχέσεις κ. Γεωργιάδη με τον πρώην διοικητή του "Παίδων Αγλαΐα Κυριακού".
Οι Άλπεις - πόλος έλξης Ρώσων ολιγαρχών
Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. πέρασε τα Χριστούγεννα στον επίγειο παράδεισο των Γαλλικών Άλπεων.
Σύμφωνα με φωτορεπορτάζ του ένθετου στην εφημερίδα "Παραπολιτικά - Secret", ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εθεάθη μετά της συζύγου του και των παιδιών τους έξω από σαλέ στην κοσμοπολίτικη Κουρσεβέλ των Άλπεων.
Το συγκεκριμένο θέρετρο αποτελεί αγαπημένο προορισμό του Ρομάν Αμπράμοβιτς, αλλά και άλλων Ρώσων ολιγαρχών, σταρ διεθνούς εμβέλειας, μελών βασιλικών οικογενειών και εμίρηδων.

1 σχόλιο

  1. Πέρα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των διαπλεκομένων, Ο Σύριζα έχει μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ και τα ποσοστά του είναι σχεδόν στο 30%. Αυτό που μένει, για να υπάρχει ισορροπία στο αντιμνημονιακό μέτωπο, είναι η ενίσχυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ώστε να αποτελέσουν ισχυρό παράγοντα σταθερότητας σε μια πιθανή κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ, που θα έχει ως στόχο την ανάκαμψη και της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων. Γι' αυτό και προέχει για τους ΑΝΕΛ ( Καμμένο, Μαριά και Δημαρά ) να κάνουν άνοιγμα σε πατριωτικά κινήματα και κόμματα και να συζητήσουν τις προϋποθέσεις ενός μεγάλου δημοκρατικού, πατριωτικού μετώπου που θα συνεργαστεί σε θέματα οικονομίας με τον Σύριζα, αλλά και θα βάλει ορισμένες κόκκινες γραμμές σε εθνικά- θρησκευτικά θέματα. Η δυναμική παρουσία των ΑΝΕΛ είναι απαραίτητη γιατί η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στα όρια της διάλυσης και της εκλογικής εξαφάνισης και μπορεί να εξασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση