GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βερτόνγκεν… από του χρόνου

Υπήρχε σαν φόβος, τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Ο τραυματισμός του Γιάν Βερτόνγκεν στον αστράγαλο ήταν σοβαρότερος από το προβλεπό...


Υπήρχε σαν φόβος, τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Ο τραυματισμός του Γιάν Βερτόνγκεν στον αστράγαλο ήταν σοβαρότερος από το προβλεπόμενο, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως ο παίκτης θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.
Ο Βέλγος θα απουσιάσει από όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της Τότεναμ μέσα στον Δεκέμβριο, κάτι που βάζει σε μεγάλους μπελάδες τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος έχει ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς, με τον μοναδικό υγιή παίκτη να είναι ο Μίκαελ Ντόουσον.
Συγκεκριμένα, ο Βερτόνγκεν θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επίσης και τον προημιτελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Γουέστ Χαμ αλλά και την αναμέτρηση για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου με την Άρσεναλ στις 4 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο των «σπιρουνιών», μετά τις νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης, διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς στους συνδέσμους του αστραγάλου, κάτι που θα αφήσει εκτός τον αμυντικό της ομάδας μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση