GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία με την Ελλάδα για βίζες με δικαίωμα εργασίας

Συνάντηση με τον Αυστραλό υπουργό Μετανάστευσης, Σκοτ Μόρισον, είχε στο αυστραλιανό κοινοβούλιο ο πρέσβης της Ελλάδας στην Καμπέρα, Χάρης...

Συνάντηση με τον Αυστραλό υπουργό Μετανάστευσης, Σκοτ Μόρισον, είχε στο αυστραλιανό κοινοβούλιο ο πρέσβης της Ελλάδας στην Καμπέρα, Χάρης Δαφαράνος.
Σύμφωνα με πηγές του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης η…
συνάντηση ήταν «θερμή και ουσιαστική». Μεταξύ άλλων διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «κοινή ετοιμότητα Ελλάδας και Αυστραλίας για την υπογραφή διακρατικής συμφωνίας τουριστικής βίζας με δικαίωμα εργασίας».
Η συγκεκριμένη βίζα χορηγείται για 12 μήνες για άτομα ηλικίας 18-30 ετών και οι ενδιαφερόμενοι στο διάστημα αυτό έχουν δικαίωμα εργασίας και φοίτησης. Ωστόσο, η Γενική Συνομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων Αυστραλίας (ACTU) κάλεσε πρόσφατα την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις βίζες με δικαίωμα εργασίας λόγω του υψηλού ποσοστού ανεργίας στις τάξεις της νεολαίας.
Σύμφωνα πάντως με το αυστραλιανό υπουργείο Μετανάστευσης η συμφωνία με την Ελλάδα θα υπογραφτεί στο πρώτο εξάμηνο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση