GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Χτύπησαν μοτοποδηλάτη και τον άφησαν αβοήθητο στο δρόμο

Σαρανταπεντάχρονος μοτοποδηλάτης τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη γύρω στις 10.15 χθες βράδυ στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Δερύνεια. Ο...

Σαρανταπεντάχρονος μοτοποδηλάτης τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη γύρω στις 10.15 χθες βράδυ στη λεωφόρο Ελευθερίας στη Δερύνεια.
Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή και μετέβη τα ξημερώματα στην Αστυνομία όπου και παραδέχθηκε ενοχή.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο 45χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Κύπρου, οδηγούσε το μοτοποδήλατό του όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τη σκηνή.

Από τη σύγκρουση, ο 45χρονος εκτινάχθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολυτραυματισμο στα κάτω άκρα και στη λεκάνη και εισήχθη στο χειρουργείο.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκε η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και αναζητήθηκε στην οικία της, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Είχε μάλιστα απενεργοποιήσει και το κινητό της τηλέφωνο.

Γύρω στις 3.10 τα ξημερώματα σήμερα, η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας μαζί με το 18χρονο γιό της, όπου φέρονται να παραδέχθηκαν ότι εγκατέλειψαν τη σκηνή του δυστυχήματος.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 18χρονος, αφού σύμφωνα με τη μητέρα, αυτή είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Στον 18χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 59μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο. Ο νεαρός φέρεται να δήλωσε ότι κατανάλωσε αλκοόλ μετά το δυστύχημα.

Συνελήφθησαν και οι δύο βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση