GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αρης δίνει εξηγήσεις...

Aris Spiliotopoulos (Άρης Σπηλιωτόπουλος) .  Διακρίνω ότι ορισμένοι αναρωτιούνται αν έχει κάποιο πολιτικό μήνυμα η απουσία μου από τη ψη...

Aris Spiliotopoulos (Άρης Σπηλιωτόπουλος)

Διακρίνω ότι ορισμένοι αναρωτιούνται αν έχει κάποιο πολιτικό μήνυμα η απουσία μου από τη ψηφοφορία του προϋπολογισμού.
Για να μην τους αφήσω λοιπόν με απορίες θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι βρίσκομαι στις ΗΠΑ για πολιτικές υποχρεώσεις, αρχικά με την αποστολή της Βουλής των Ελλήνων στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ και έπειτα στο πρόγραμμα επαφών για τους επικεφαλείς των εθνικών αντιπροσωπειών.
Επιπροσθέτως ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια (πέντε για την ακρίβεια) την ιδία πάντα περίοδο απουσιάζω στις ΗΠΑ συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Young Political Leaders». Άρα εύκολα κάποιος αντιλαμβάνεται ότι απουσιάζω στο εξωτερικό για ουσιαστική πολιτική δουλειά και πάντα για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της απουσίας μου κρύβει παραπολιτικές σκοπιμότητες που προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο!
Αυτά για να μην έχουν απορίες όσοι δεν έχουν κοπιάσει για να βρουν απαντήσεις. Και κάτι τελευταίο: Αν στο μέλλον κάποια ενέργεια μου (ή ακόμη και η σιωπή μου) έχει κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό νόημα θα σας ενημερώσω όλους εγκαίρως από αυτήν εδώ τη σελίδα!
http://bit.ly/1h77VTG

1 σχόλιο

  1. Τώρα θα πληρώσει η μεσαία αστική τάξη τη ψήφο της στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες κάνουν μαύρα Χριστούγεννα, η ανίκανη κυβέρνηση αδυνατεί να βρει τη φοροδιαφυγή και ποινικοποιεί την ατομική ιδιοκτησία που απέκτησαν οι Έλληνες με γονικές παροχές, κληρονομιά ή με ληστρικά δάνεια.

    Η ψήφος στον Σύριζα και στους Ανεξάρτητους Έλληνες ( και οι πιο οργισμένοι μπορεί να πάνε στη Χ.Α, χωρίς να συμφωνούν μαζί της ) θα είναι η σκληρή τους τιμωρία, το οριστικό πολιτικό τέλος για ΝΔ και βενιζελοπασοκ. "καταραμένα" θα είναι τα λεφτά που εισπράττετε από το αίμα του ελληνικού λαού, ως φόρους, χαράτσια και τέλη. Παίρνετε μεγάλο κρίμα στο λαιμό σας, όσοι ψηφίσετε τα νέα μέτρα. Θα έχετε κακό πολιτικό τέλος από τη ψήφο των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση