GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Καμία «κόκκινη γραμμή» για τους πλειστηριασμούς

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση δεν έχει θέσει καμία «κόκκινη γραμμή» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενώ κ...

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση δεν έχει θέσει καμία «κόκκινη γραμμή» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενώ κάνει κάθε επικοινωνιακή προσπάθεια για να δείξει το αντίθετο.

«Η κυβέρνηση θα έπρεπε να αρνείται ρητά και κατηγορηματικά την παραμικρή αναφορά στο ζήτημα αυτό» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Τη στιγμή που χιλιάδες πολίτες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν μπορούν να εξαντλούν το ενδιαφέρον τους για τα ασθενέστερα στρώματα σε ρητορικό μόνο επίπεδο, ούτε να χύνουν κροκοδείλια και μόνο δάκρυα για τους πλειστηριασμούς στα τηλεπαράθυρα».

Από την Κουμουνδούρου καλούν όλα τα κόμματα και τους βουλευτές «να τοποθετηθούν επί της ουσίας πάνω στο φλέγον ζήτημα της παράτασης της προστασίας από πλειστηριασμούς και της απαγόρευσης μεταβίβασης δανείων σε κερδοσκοπικά ιδρύματα και οργανισμούς», επισημαίνοντας ότι «η υπεκφυγή και το κρυφτό πρέπει να τελειώσουν».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση