GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηγάκης: Μόνο ο Καραμανλής μπορεί! Η κυβέρνηση έχει προσδεθεί στο άρμα των Γερμανών ...

Την άποψη ότι μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις που κινούνται στην ακροδεξία, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η κρίσ...


Την άποψη ότι μόνο ο Κώστας Καραμανλής μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις που κινούνται στην ακροδεξία, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα αφού η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε την πολυδιάσπαση του χώρου και ως κυβέρνηση έχει προσδεθεί στο άρμα των Γερμανών και ακολουθεί, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηγάκης δήλωσε: “Δύο είναι οι κατευθύνσεις των εξελίξεων. Ή να έχουμε μία προσπάθεια, η οποία είναι σαφής σήμερα από την πλευρά της κεντροαριστεράς, αναβίωσης ενός κεντροαριστερού κόμματος ή να γίνει μια προσπάθεια σύμπτυξης ενός κεντροδεξιού σχήματος, δηλαδή μία ένωση όλων των δυνάμεων που κινούνται στην κεντροδεξία, για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.
Στην κεντροδεξιά ένα πρόσωπο μπορεί να το κάνει αυτό και ο νοών νοείτω“.
Στην επιμονή του δημοσιογράφου να ονοματίσει το πρόσωπο, ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά:
“Είναι γνωστό το πρόσωπο, δεν υπάρχει άλλο που να μπορεί να ενώσει. Για εμένα είναι ο Καραμανλής”.
Εν συνεχεία και ερωτηθείς εάν εννοεί ως υπεύθυνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό ως πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Χατζηγάκης απάντησε:
“Με τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχουμε μια πολυδιάσπαση του χώρου, αυτό είναι ένα πραγματικό γεγονός. Από την πολιτική των διαφόρων μετατοπίσεων και αλλαγών των θέσεων, οι οποίες η ηγεσία της Ν.Δ. πήρε κατά καιρούς, έχουμε αυτές τις δύο στάσεις. Από εκεί και πέρα εγώ δεν βλέπω κάποιο ορατό σχέδιο εξόδου από την κρίση, έστω και ιδεολογικό και σε πολιτικό και σε θεωρητικό επίπεδο. Απλώς βλέπω μία κυβέρνηση να έχει προσδεθεί πίσω από το άρμα των Γερμανών και να ακολουθεί. Από εκεί και πέρα τί να πω για ευθύνες. Και πώς μπορούν όλα αυτά τα κομμάτια του διαλυμένου συστήματος σήμερα, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα πράγματα;”.

4 σχόλια

  1. αντε πνιξου βρωμιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ Η Ε.ε ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώην πρωθυπουργός Kωστάκης λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχηλαμόγια της αγοράς με αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική διάλυση της χώρας.

    Ο κήρυκας του «σεμνά και ταπεινά», Κωστάκης ο ανιψιός, αφού κατήγγειλε στο σουβλατζίδικο «τους πέντε νταβατζήδες», ανέχθηκε και εν πολλοίς κάλυψε νταβατζηλίκι των γνωστών κολλητών του (Ρουσόπουλου, Αγγέλου, Αδριανού) τριάδας ομοούσιων αχρείων…

    Είχε κάνει σημαία του «τον αγώνα κατά της παραοικονομίας και της διαφθοράς», για να βυθισθεί εν συνεχεία στον βούρκο των σκανδάλων.

    Όλη σχεδόν η κυβέρνηση του Καραμανλή, υπουργοί, υφυπουργοί. διοικητές και δημόσιοι κρατικοί λειτουργοί συμβιβάστηκαν με τη διαφθορά και τα άρπαξαν χοντρά !…

    Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το προσωπικό τους πόθεν έσχες το δείχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ?Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΑΣ ΦΑΛΗΡΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση