GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στη Ρωσία: Ομοφυλόφιλος ο Πούτιν

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ρωσία με το νέο βιβλίο του πολιτικού επιστήμονα και αρθρογράφου, Στανισλάβ Μπελκόφσκι με τίτλο «Πούτιν». Το β...

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Ρωσία με το νέο βιβλίο του πολιτικού επιστήμονα και αρθρογράφου, Στανισλάβ Μπελκόφσκι με τίτλο «Πούτιν». Το βιβλίο αναφέρεται στον Ρώσο πρόεδρο και απευθύνει εξεφτελιστικούς χαρακτηρισμούς αφού τον χαρακτηρίζει αξιοθρήνητο ανθρωπάκι και λανθάνων ομοφυλόφιλο.

Ο κ. Μπελκόφσκι λέει ότι εξαιτίας του φόβου του Ρώσου προέδρου για τους ανθρώπους, προτιμάει τον ελεύθερο χρόνο του να τον περνάει συντροφιά με τα σκυλιά του, ενώ οι καλλονές με τις οποίες κυκλοφορεί κατά καιρούς είναι για να ρίχνει «στάχτη στα μάτια».

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, ο κ. Πούτιν είναι έξαλλος, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι τα όρια ανάμεσα στην αλήθεια και την μυθοπλασία στο βιβλίο είναι δυσδιάκριτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση