GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκίνητο εισέβαλε στην αυλή νηπιαγωγείου

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιο θύμα σήμερα στο 19ο νηπιαγωγείο Καλαμάτα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός παραξέκλινε της πορε...

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιο θύμα σήμερα στο 19ο νηπιαγωγείο Καλαμάτα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός παραξέκλινε της πορείας του και εισέβαλε στο προαύλιο... Την ώρα του περιστατικού τα παιδιά ήταν στις αίθουσες και έτσι δεν κινδύνευσαν.
Το αυτοκίνητο εκινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα επί της οδού Λακωνικής, εξετράπη της πορείας του και βγήκε από το δρόμο, πέρασε χαντάκι, γκρέμισε το φράχτη του νηπιαγωγείου και σταμάτησε στην πόρτα του κτιρίου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο, συνομίλησε με γονείς και έδωσε εντολή, μέχρι την επανέναρξη της λειτουργίας του νηπιαγωγείου, από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές να έχει ολοκληρωθεί η βελτίωση της περίφραξης με την κατασκευή τσιμεντένιων και σιδερένιων στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση