GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θέμα χρόνου να γίνουμε καλύτεροι»

Να αφήσει πίσω του τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου(16/12) με τον Ατρόμητο χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Αμπ...

Να αφήσει πίσω του τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου(16/12) με τον Ατρόμητο χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν και εμφανίστηκε σίγουρος για τη βελτίωση της ομάδας του. Ο νιγηριανός μέσος μίλησε στη Nova και παρουσιάστηκε σίγουρος ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης(18/12) με τον Λεβαδειακό οι «πράσινοι» θα νικήσουν.

Παράλληλα ο 20χρονος παίκτης φανέρωσε τον ενθουσιασμό για τη στήριξη του κόσμου της ομάδας, με αποκορύφωμα την παραμονή τους στο γήπεδο, για περίπου 30 λεπτά επιπλέον, μετά την ήττα από τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπντούλ Ατζαγκούν

Παρά την ήττα από τον Ατρόμητο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έμειναν για αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στο γήπεδο και συνέχισαν το τραγούδι τους. Σας δίνει κουράγιο και δύναμη αυτή η στήριξη που έχετε από τον κόσμο σας;

«Πάρα πολλή δύναμη. Πραγματικά οι οπαδοί μας εμψυχώνουν για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κι εγώ είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, γιατί στεναχωρήσαμε τους οπαδούς μας. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δίνουν τα πάντα για να μας στηρίξουν και να κερδίσουμε τα παιχνίδια και νομίζω ότι το κάνουν γιατί μας πιστεύουν. Φωνάζουν το όνομα μας και συνεχίζουν το τραγούδι, ακόμα τώρα που δεν κερδίσαμε. Αυτό το κάνουν γιατί έχουν πίστη στην ομάδα και είναι θέμα χρόνου να γίνουμε καλύτεροι».

Σε πολύ λίγες ημέρες ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό. Τι μπορεί να αλλάξει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού;

«Αυτό είναι μια απόφαση του προπονητή. Ξέρουμε ότι κάνει τη δουλειά του και είναι θέμα του προπονητή για το πως θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και που πιστεύεις ότι μπορεί να κριθεί αυτό το παιχνίδι;

«Δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα παιχνίδι, απλά γιατί ηττηθήκαμε εντός έδρας από τον Ατρόμητο. Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε».

Η ήττα από τον Ατρόμητο, σας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να προσπαθήσετε πιο πολύ στον επόμενο αγώνα;

«Φυσικά. Ασφαλώς και δεν είχαμε σκοπό να χάσουμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικό και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε καλοί και θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση