GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: Δεν πιστεύω στις εκλογές, αλλά τι να κάνουμε…

«Όχι πως πιστεύω στις εκλογές -για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το δημοκράτη, γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρό...


«Όχι πως πιστεύω στις εκλογές -για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το δημοκράτη, γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Με αυτά τα λόγια ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, απευθύνεται σε μέλη της ΧΑ, σε συγκέντρωσή τους σε γραφεία του κόμματός του.
Το σχετικό βίντεο εμπεριέχεται πλέον στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι δύο ανακρίτριες που ερευνούν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητηροπούλου.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Το συγκεκριμένο, ωστόσο, υλικό -που κατασχέθηκε από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά και από υπολογιστή του ίδιου του Νίκου Μιχαλολιάκου- δεν είναι το μόνο.
Σε δυο ακόμη βίντεο, στοιχεία και αυτά της δικογραφίας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλάει για τους μητροπολίτες που «αξίζουν», όπως λέει, οι οποίοι, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του, στήριξαν τη Χρυσή Αυγή!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

«Έχουμε μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε» λέει ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και παράλληλα αναφέρεται και στον Άνθιμο: «Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατιάρης, αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος… ».
Ακόμη, ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε άλλο βίντεο μιλάει για τον βουλευτή του κόμματός του και συγκατηγορούμενο του, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, όπως λέει, «αναλαμβάνει το κομμάτι της ιδεολογίας και της εκπαίδευσης στελεχών του κόμματος» και επιτίθεται στα ΜΜΕ για αποκλεισμό του κόμματός του.
Επισημαίνει μάλιστα ότι στα σχέδιά του είναι η δημιουργία ενός διαδικτυακού καναλιού που θα μεταδίδει ζωντανή εκπομπή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση