GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεδριάζει το ΚΥΣΔΕ για την υπόθεση του Κολεγίου Αθηνών: Άραγε, θα ψάλλουν τα κάλαντα στους … άρχοντες, ή θα αποδοθεί δικαιοσύνη;

Η κρίσιμη ημέρα έφτασε. Το ΚΥΣΔΕ συνεδριάζει αύριο Παρασκευή, 20/12 και ώρα 10:30π.μ. για την υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφρ. Μπουλο...


Η κρίσιμη ημέρα έφτασε. Το ΚΥΣΔΕ συνεδριάζει αύριο Παρασκευή, 20/12 και ώρα 10:30π.μ. για την υπόθεση της εκπαιδευτικού Ευφρ. Μπουλούτα, της οποίας η σύμβαση καταγγέλθηκε από το Κολλέγιο Αθηνών.
Αύριο, στα χέρια των διορισμένων μελών του ΚΥΣΔΕ, που την προηγούμενη φορά απέβαλαν τους αιρετούς της ΟΙΕΛΕ από τη συνεδρίαση ικανοποιώντας σχεδόν πλήρως όλα τα εργοδοτικά αιτήματα, βρίσκεται η ζωή ενός ανθρώπου. Βρίσκεται όμως και το μέλλον της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα, καθώς μέσα από την έκβαση της υπόθεσης θα κριθούν:

• εάν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα ιδιωτικά σχολεία είναι λειτουργοί της εκπαίδευσης, ή αναλώσιμοι υπάλληλοι, έρμαια στα χέρια των ισχυρών.

• η τύχη του δημόσιου αγαθού της εκπαίδευσης, διότι εάν απολυθεί εκπαιδευτικός που τηρώντας τη νομοθεσία και πράττοντας το χρέος της, έθιξε μια ισχυρή οικογένεια, αυτό θα είναι ένδειξη αλλοίωσης του αγαθού αυτού και υπαγωγής του στον ασύδοτο νόμο ενός ιδιώτη.

Κρίνεται δηλαδή, εάν άνθρωποι όπως ο αδερφός του Πρωθυπουργού μπορούν να επιβάλλουν την άποψή τους κόντρα σε όσα προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι του Κράτους.

Ελπίζουμε, έστω και την ύστατη αυτή ώρα, τα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΔΕ να πράξουν το χρέος τους και να μην ψάλλουν τα Κάλαντα στους …Άρχοντες:

«Καλην εσπέραν Άρχοντες
Και αν είναι ο ορισμός σας
Δασκάλους θα απολύσουμε
Από το αρχοντικό σας»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
α.α.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ
 Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση