GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμία προσφορά για Ντι Μαρία»

O εκπρόσωπος του Άνχελ Ντι Μαρία διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την Μονακό να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πελάτη του από ...


O εκπρόσωπος του Άνχελ Ντι Μαρία διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την Μονακό να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πελάτη του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του αργεντινού άσου τόνισε ότι δεν υπάρχουν προσφορές για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή και πως ο πελάτης του έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα.
«Ο Άνχελ έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το καλοκαίρι του 2018 και πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Δεν έχουμε λάβει καμία πρόταση για την πώλησή του. Αυτή είναι η αλήθεια» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Έχω συζητήσει με την ομάδα, ρώτησα για το ποιες ομάδες μας έχουν προσελκύσει και κανένας δεν ξέρει τίποτα».
Ο Ντι Μαρία την φετινή χρονιά έχει 14 συμμετοχές με τη φανέλα της «Βασίλισσας», και έχει καταφέρει να σκοράρει σε 4 από αυτές, μοιράζοντας βέβαια και 7 ασίστ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση