GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «ατύχημα» της Brooklyn Decker

Δεν είναι το μπικίνι ό,τι πιο βολικό για να κάνει κάποιος σερφ, αλλά αυτή ήταν η απαίτηση της φωτογράφισης. Έτσι η Brook...

Δεν είναι το μπικίνι ό,τι πιο βολικό για να κάνει κάποιος σερφ, αλλά αυτή ήταν η απαίτηση της φωτογράφισης. Έτσι η Brooklyn Decker είχε μια άτυχη στιγμή στο Μαϊάμι, όταν το πάνω μέρος του μαγιό της αποκάλυψε λίγο περισσότερα από όσα μάλλον θα ήθελε να μοιραστεί.

Το 26χρονο μοντέλο από τις ΗΠΑ πόζαρε για φωτογράφιση για τη μεξικανική Vogue και μετά το «ατύχημα» συνέχισε κανονικά τη φωτογράφισή της.

Λίγο αργότερα η Decker φωτογραφήθηκε και με το δεύτερο μαγιό, ένα ολόσωμο αυτή τη φορά, που αναδείκνυε ακόμα περισσότερο το καλλίγραμμο κορμί της.

Παρότι έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, η Brooklyn είναι περισσότερο γνωστή για τα τεύχη του Sports Illustrated και κυρίως το εξώφυλλο του 2010, ενώ έχει κάνει και το πέρασμά της από το χώρο της ηθοποιίας.

Δείτε τις φωτογραφίες



Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση